Dr Phil ställer in Britney-show

"Situationen är för intensiv just nu"

NÖJE

Dr Phil planerade att sända ett specialprogram om Britney Spears på onsdag.

Men nu har han beslutat att ställa in det.

– Situationen är för intensiv just nu, säger han till Entertainment Tonight.

Foto: CBS
Dr Phils show om Britney Spears blir inte av.

I lördags besökte han Britney Spears på sjukhuset. Enligt tv-doktorn var det stjärnans föräldrar som bett honom hjälpa deras dotter.

Britney Spears själv uppges däremot inte ha blivit särskilt glad och Dr Phil McGraw fick lämna hennes rum efter endast 15 minuter. Sedan dess har ett antal psykiatriker gått ut och kritiserat tv-doktorn för att han besökte Spears utan de ansvariga läkarnas tillstånd. Det skriver nöjessajten TMZ.

Dr Phil planerade att sända en special om Britney Spears som skulle fokusera på familjens desperata försök att få sin vuxna dotter att söka hjälp. Pappa Jamie Spears och mamma Lynne skulle medverka.

Föräldrarna hoppade av

Under måndagen rapporterade Life and Style magazine att föräldrarna ställt in sin medverkan i tv-programmet. Strax därefter kom beskedet att specialen ställs in.

Så här skriver han i ett uttalande till Entertainment Tonight:

”Vi hade planerat att spela in en 'Dr Phil Now'-show i morgon, som inte skulle fokusera på tabloid-rapporteringen av Britneys senaste problem, utan på de extremt viktiga frågor som fallet väcker. Britneys familj är knappast ensamma om att leta efter sätt att skydda vuxna barn som inte kan tvingas eller övertygas om att söka hjälp. Eftersom familjen Spears situation är för intensiv just nu, och av omsorg om familjen, har jag tagit beslutet att inte gå vidare med inspelningsplanerna just nu. Britney och hennes familj finns i våra böner och vi hoppas att de finns i era också”.

ARTIKELN HANDLAR OM