Spice Girls splittras efter nytt bråk

Nu avbryts världsturnén

NÖJE

LONDON. Spice Girls splittras.

Igen.

Gruppen har ställt in resten av turnén.

Foto: Foto: AP
Adjöss Emma Bunton, Victoria Beckham och de andra tjejerna i gruppen lämnade i natt beskedet att de går skilda vägar. Foto: AP

Alla spelningar i Kina, Sydafrika, Australien och Argentina ställdes in sent i går av ”familje- och personliga skäl”. Rapporter gör också gällande att det kan handla om dålig biljettförsäljning och bråk i tjejgruppen.

– Det var Mel B och Mel C som sa att de fått nog, säger en källa i Daily Mirror.

Spice Girls återförenades i juni och berättade att de skulle turnera på fem kontinenter. De ställde sig på scenen igen i december. Den sista konserten blir nu i Toronto den 26 februari.

– Det har varit fantastiskt att återförenas och möta våra fans igen. Nu har vi alla andra åtaganden i våra liv men vem vet vad som kommer hända framöver, säger tjejerna i ett uttalande enligt Sky News.

Men Mel C och Mel B var de drivande krafterna bakom splittringen, skriver Daily Mirror. Nygifta mamman Mel B vill hem till USA medan Mel C åter ska satsa på solokarriären

De vill inte sluta

Emma Bunton, Geri Halliwell och Victoria Beckham ville dock fortsätta.

– När tjejerna återgår till sina normala familjeliv och barnen börjat i skolan igen kommer de att överväga alla möjligheter, säger bandets talesperson.