Britney Spears hälsa ska utvärderas

Ambulans hämtade henne i hemmet

1 av 2 | Foto: ALL OVER PRESS
Britney Spears mamma, pojkvän och faster åkte till UCLA Medical Center efter att världsstjärnan tagits in.
NÖJE

Världsstjärnan ska inte ha sovit sedan i lördags. På torsdagen lyckades Britney Spears psykiatriker få med henne till sjukhus, skriver nöjessajten tmz.com.

Polis och ambulans skickades på torsdagsförmiddagen till Britney Spears hem i norra Hollywood. Enligt uppgifter till tmz.com ska världsstjärnan inte ha sovit sedan i lördags och flera försök ska ha gjort för att få henne att söka hjälp. Mer än ett dussin polismotorcyklar och en ambulans körde in genom grindarna till Spears hus strax före klockan ett på natten lokal tid, uppger nätupplagan av Los Angeles Times.

Följde med frivilligt

Spears ska inte ha gjort några invändningar mot sjukhusbesöket och följde med ut till ambulansen frivilligt på bår. Hon fördes ut via en sidodörr och på vägen till sjukhuset så eskorterades ambulansen av motorcyklar och polishelikoptrar. Sångerskans psykiatriker ska under en längre tid ha ansett att Spears hälsa var i fara och under torsdagen följde hon med till UCLA Medical Center. Hennes nye psykiatriker ska praktisera från sjukhuset. Nu får stjärnan stanna på sjukhuset för en utvärdering av sin mentala hälsa, uppger nätupplagan av Los Angeles Times. Vännen Sam Lufti kom dit, men lämnade byggnaden efter ett tag, skriver nöjessajten tmz.com. Även Spears mamma Lynne, faster, pappa och pojkvän Adnan Ghalib åkte till sjukhuset.

Förlorade vårdnaden

Tidigare i januari fick Britney Spears föras till sjukhus i ambulans efter att hon vägrat lämna ifrån sig sina barn till exmaken Kevin Federline. Hon har förlorat vårdnaden om sina två pojkar och har nu ingen besöksrätt. Polisen fick även kallas till huset i måndags när någon rappporterade om att ett antal paparazzifotografer gjort intrång på hennes tomt, skriver AP. Britney Spears ska stanna på sjukhuset i tre dygn, en vistelse som kan komma att förlängas upp till 14 dagar, skriver nöjessajten thisislondon.co.uk.

ARTIKELN HANDLAR OM