Lohan: Hollywood blev Ledgers död

Jämför händelsen med Marilyn Monroes öde

Foto: AP
Lindsay Lohan och Heath Ledger.
NÖJE

Livet i Hollywood ledde till Heath Ledgers död. Det anser Lindsay Lohan i en intervju med New York magazine.

Han hittades död vid 28 års ålder i sin lägenhet i januari i år. I Heath Ledgers kropp hittades en blandning av sömnmedel, ångestdämpande preparat och smärtstillande medel och obduktionen fastställde dödsorsaken som en olycka.

Nu anklagar skådespelarkollegan Lindsay Lohan branschen för Heath Ledgers död. Hon jämför även skådespelarens frånfälle med Marilyn Monroes.

– De är båda exempel på vad den här branschen kan göra med folk, säger Lindsay Lohan till New York magazine enligt entertainmentwise.com.

Anser sig inte i fara

21-åriga Lohan har själv varit inne på rehab tre gånger för drog- och alkoholberoende. Hon greps med mindre än 0,5 gram kokain i maj och en gång till i juli förra året. Lohan har erkänt att hon varit påverkad av kokain vid två tillfällen och skådespelerskan åtalades för sju mindre brott hösten 2007. Bland dem fanns två fall av rattfylla och ett fall av vårdslös körning. Två åtalspunkter om rattfylla avskrevs senare, enligt AP.

Hon är dock säker på att hon själv inte är i riskzonen för ett liknande öde som Heath Ledger och Marilyn Monroe gick till mötes.

– Jag är inte dem. Jag skulle aldrig låta det hända mig, säger Lindsay Lohan till New York magazine enligt entertainmentwise.com.

ARTIKELN HANDLAR OM