”Det blir som som ’Sex and the city’”

Glamour och stil när systrarna Silvstedt filmar tillsammans

1 av 3
Stjärna på slottet Världsberömda glamourmodellen Victoria Silvstedt har lämnat de avklädda utviken bakom sig.
NÖJE

Sveriges mest kända blondin är aktuell med ännu en reklamkampanj för klädkedjan Sisters. Denna gång tillsammans med storasyster Veronica.

– Det blir lite som ”Sex and the city”, säger Victoria Silvstedt till Aftonbladet.

Den ena reser världen runt för filminspelningar, modelluppdrag och röda mattan-premiärer, medan den andra arbetar med ekonomifrågor på ett fastighetsföretag i Stockholm.

– Du sitter där med dina papper och siffror, och jag behöver bara tänka på att hinna till flygplatsen, säger Victoria Silvstedt skämtsamt till storasyster Veronica när Aftonbladet som enda kvällstidning träffar dem i en hotellsvit i centrala Stockholm.

Femte kampanj

Supermodellen är aktuell med sin femte kampanj för klädkedjan Sisters och denna gång får hon sällskap av Veronica och kompisen Linda från Bollnäs. Reklamfilmerna börjar sändas i morgon, men redan i dag kan Aftonbladet visa exklusiva bilder från inspelningen på Häringe slott, strax utanför Stockholm.

–Det är den snygga brunetten och de två blondinerna. Det blir kul och glamouröst, lite som ”Sex and the city”, berättar Victoria.

Temat för den nya kampanjen är ”Friends in fashion”.

– När jag började med Playboy tog jag på mig vad som helst. Det här med stil, smak och fashion kom när jag var i 25-årsåldern, säger Victoria.

Förra året lanserade hon sin egna underklädeslinje, Very Victoria Silvstedt, men just nu ligger projektet på is.

– Det är något som jag vill hålla på med i framtiden, säger hon.

FAKTA

Silvstedt

Ålder: 33. Bor: Våning i New York och semesterställe utanför Miami, i resten av världen på hotell. Familj: Mamma Ulla, 59, pappa Bo, 63, storasyster Veronica, 34, och lillebror Daniel, 19. Aktuell med: Tv-shower och filmer i Italien och Frankrike samt den nya Sisters-kampanjen tillsammans med storasyster Veronica.