Kär och ledig – då struntar Robbie i vikten

Nu jämförs stjärnan med Elvis

Foto: ap, Peter Wixtröm
FRÅN FOTBOLLKROPP TILL GOLFKROPP Robbie Williams spelar lite golf i Los Angeles. Inför konserten i Göteborg 2006 spelade en betydligt mer vältränad Robbie fotboll med gamla svenska landslagsspelare.
NÖJE

Glöm den sexiga succéartisten Robbie Williams.

Här är Blobbie Williams – en fet, förtidspensionerad UFO-spanare.

Nu befarar fansen att stjärnan kommer gå samma öde till mötes som sin idol Elvis.

Brittiske Robbie, 34, är inte bara känd som en före detta Take That-medlem och soloartist. Han har också uppmärksammats för sitt charmiga leende och heta kropp.

Men det är ett minne blott.

Håller sig undan

Numera bor Robbie i Los Angeles med skådespelande flickvännen Ayda Field, 28, och försöker undvika rampluset så gott det går. Han har enligt uppgifter antytt att han vill pensionera sig från showbiz.

Trots det lyckades fotografer få en bild på honom då han spelade golf nyligen. Bilderna avslöjar att Robbie ökat kraftigt i vikt och ser allt annat än välvårdad ut.

– Han behöver inte hålla sig i form längre för jobbets skull, så han har släppt loss, säger en källa till flera brittiska tidningar.

Tror på ufon

Pressen i Robbies hemland jämför honom nu med hans idol Elvis, som dog i ett svårt matmissbruk.

Robbie har dessutom tampats med drogproblem precis som sin förebild.

En annan likhet mellan de två superkändisarna är att Robbie avslöjat för The Sun att han i dag ägnar större delen av sin tid åt att spana efter ufon.

– Jag är övertygad om att de existerar, säger han.