De är ett par

Jenny Östergren om sin romans med Niklas Strömstedt: Ja, jag kan bekräfta det

Foto: Foto: LINA BOSTRÖM EINARSSON
HAR funnit KÄRLEKEN igen TV4-profilen Jenny Östergren är Niklas Strömstedts nya kärlek. Fram till nu har paret hållit romansen hemlig men nu bekräftar Jenny Östergren att de är ett par.
NÖJE

Till slut gick kärleken inte att dölja längre.

TV4-profilen Jenny Östergren och artisten Niklas Strömstedt är ett par.

– Ja, jag kan bekräfta det, säger Jenny till Aftonbladet.

Foto: Patrick Clinton/TV4

Under en längre tid har det tisslats och tasslats, men själva har huvudpersonerna legat lågt med sin kärlek.

Fram tills nu.

Vill inte prata om det

När Aftonbladet når TV4-programledaren Jenny Östergren, 35, på telefon mitt under en fotografering låter hon glad, om än fåordig, när hon får frågor om sitt förhållande med artisten Niklas Strömstedt, 49.

– Jag har faktiskt ingenting att säga om mitt privatliv som är intressant för någon annan, säger hon först och skrattar.

Men det stämmer att du och Niklas Strömstedt är ett par?

– Ja, jag kan bekräfta det, men jag vill absolut inte prata eller kommentera det på något sätt över huvudtaget. Men det var trevligt att du ringde, säger Jenny vänligt men bestämt och avslutar samtalet.

På solsemester

I mars berättade Niklas för Aftonbladet om hur hans tidigare förhållanden har varit med och gjort honom till den person han är i dag.

– Efva Attling, Agneta Sjödin och Kattis Ahlström – de tre långa förhållanden som jag har haft, de har lärt mig mycket, sade han då.

Nu är Jenny den nya kvinnan i hans liv.

Enligt källor har kärleken frodats en tid och paret ska nyligen ha njutit av en härlig solsemester utomlands tillsammans.

FAKTA

Experten: Därför väljer han programledare

Först en programledare, sedan en programledare och nu – en programledare. Varför hittar Niklas Strömstedt kärleken i rutan?

Aftonbladets relationsexpert Eva Rusz:

– Jag känner inte Niklas, men det kan vara ett smart drag av honom. Han väljer kvinnor som är vana vid offentligheten. Och som klarar av att vara i rampljuset.

– För att optimera relationens överlevnad så väljer han en likasinnad, fortsätter Rusz. Niklas Strömberg

Fler kända kvinnor som Niklas fallit för

Niklas Strömstedt har sönerna Adam, 20, och Simon, 16, tillsammans med smyckedesignern Efva Attling, 56, som han var gift med mellan 1985 och 1995.

Mellan 1997 och 2002 var han förlovad med författaren och programledaren Agneta Sjödin, 40, och paret har dottern Maja, 10, tillsammans.

I flera år var Niklas och programledaren och journalisten Kattis Ahlström, 41, ett par, men förhållandet tog slut för en tid sedan.

Jenny Östergren har döttrarna Vanna, 4, och 7-åriga tvillingarna Kitty och Mika tillsammans med exmaken Fredrik Östergren, 42. Äktenskapet tog slut i fjol.

ARTIKELN HANDLAR OM