Äntligen Jennifer!

Här är vårens hetaste romans

NÖJE

Poolhäng och hudkontakt på ett lyxhotell i Miami.

John Mayer och Jennifer Aniston står för vårens hetaste romans.

I universum.

Jennifers kärleksfynd är vulkanhett nyhetsstoff på andra sidan havet.

Skådespelerskan Jennifer Aniston, 39, är inte känd för att ha tur i kärlek. Skilsmässan från Brad Pitt blev bitter och medan han gick vidare för att bygga bo och bilda barnfamilj med Angelina Jolie har hon upplevt motgång efter motgång på det romantiska planet. Hunkar som Vince Vaughn, Aaron Eckhart, Orlando Bloom och Paul Sculfor har korsat hennes väg men aldrig stannat.

Nu verkar det som om lyckan har vänt. På de här purfärska bilderna myser hon med nio år yngre musikern John Mayer. Kanske kan han bli killen som limmar ihop hennes krossade hjärta.

Helgen tillbringades tillsammans på lyxhotellet Mandarin Oriental i Miami, där Jennifer spelar in filmen ”Marley & me”. Men paret verkar vilja ligga lågt med sin blomstrande romans. En restaurang öppnade lite tidigare för att de skulle få dela på en choklad- och jordnötstårta i fred.

– Han höll hennes hand under minst två väldigt intima middagar, säger en spion på plats till The Sun.

John har tidigare dejtat så tjusiga tjejer som Jessica Simpson och Cameron Diaz. Härom veckan utsågs han till Hollywoods hetaste singel i tidningen InTouch. Men de får nog se sig om efter en ny etta.

ARTIKELN HANDLAR OM