15-åringen får utvik i Playboy

Miley Cyrus gillas av Hugh Hefner

NÖJE

Playboy-bossen Hugh Hefner gillar 15-åriga tv-stjärnan Miley Cyrus så mycket att han nu erbjuder henne ett utvik i sin tidning. Men inte förrän hon blivit myndig, uppger femalefirst.com.

Det blev ramaskri när Miley Cyrus dök upp i Vanity Fair iklädd ett lakan. Fjantigt, tycker Playboy-grundaren Hugh Hefner.

När bilder av en barryggad Miley Cyrus dök upp i Vanity Fair i april blev omgivningen så förbannad att barnstjärnan tvingades gå ut med en offentlig ursäkt. Nu kliver Playboys grundare Hugh Hefner fram och erbjuder 15-åriga Cyrus en plats i hans tidning.

”Överdrivet”

Bilderna som är tagna av Annie Leibovitz visar Cyrus sittandes med ryggen bar och ett vitt satänglakan runt sig. Hefner anser att reaktionerna på fotona är överdrivna.

– Att göra ett sådant hallå över något så oskyldigt som de där fotona är ett bevis på hur schizofrent Amerika är när det gäller sexualitet, sa han enligt femalefirst.co.uk.

Nu erbjuder Playboy-kungen tv-stjärnan att helnaken göra ett mittuppslag i hans tidning. Så fort hon fyller 18, förstås.