Krävde helikopter för sex mils resa

Madonna framträdde i 20 minuter

Foto: ap
Hon vet vad hon vill ha, Madonna. Under en 20 minuters spelning i Kent så flögs hon sex mil i helikopter. Och hennes polare Dolce och Gabbana fick en resa dit från Italien.
NÖJE

Vem har tre omklädningsrum, Kabbalah-vatten och egen helikopter för ett 20 minuters gig?

Superstjärnan Madonna, såklart.

Divor i all ära – men det är svårt att toppa Madonnas extravaganta krav. Stjärnan uppträdde vid Radio 1’s Big Weekend i Maidstone, Kent, och hade då klara besked om vad som skulle finnas till hands.

Helikopter i sex mil

Till gratisfestivalen, som anordnas av brittiska BBC, kom Madonna i en specialbeställd helikopter. Hon färdades hela vägen från sitt hem i London till staden i Kent – en sträcka på cirka sex mil, uppger mirror.co.uk.

– Förutom ett eget VIP-område hade hon ett 70 man starkt entourage och tre omklädningsrum, uppger en källa för mirror.co.uk.

Säkerheten kring superstjärnan ska ha varit så omfattande att till och med maken Guy Ritchie ska ha haft problem att komma in.

Hyrde in småväxta

Uppträdandet från stjärnan ska ha retat upp skotska bandet Fratellis så till den milda grad att de hyrde in småväxta personer från en säkerhetsfirma för att hålla henne borta.

– Vem tror Madonna att hon är? Vad hände med rock’n’roll? Allt har ändrats för henne och hennes löjliga entourages skull, uppger Jon Fratelli, sångare i Fratellis för mirror.co.uk.

Uppträdde i 20 minuter

Madonna ska också ha beställt speciellt Kabbalah-vatten och krävt buketter med vita rosor. Hennes polare från Italien, Dolce och Gabbana, flögs också in för konserten.

Hur länge hon stod på scen?

20 minuter