Storbråk and the City?

Kim Cattrall lämnade filmpremiären

Foto: ap
Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker vid premiären av ”Sex and the City – the Movie” i London.
NÖJE

Fejden fortsätter.

Vid premiären av ”Sex and the City – the Movie” så lämnade Kim Cattrall bion i förtid för att istället äta middag med en vän, uppger entertainmentwise.com.

Det har rapporterats tidigare om att skådespelerskorna Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker inte kommer så bra överens längre. Och under premiärvisningen av ”Sex and the City – the Movie” så lämnade Cattrall visningen innan den var klar, rapporterar entertainmentwise.com.

Arg för skor

Enligt Daily Mirror Newspaper ska irritationen bero på att Sarah Jessica Parker får fler erbjudanden från designers och mer utrymmer i media. Även seriens signum – kläderna – ska ha varit en källa till bråk.

– Kim ville ha ett par röda skor och hade lagt undan dem, men tydligen gick Sarah Jessica bara in i garderoben och tog dem, vilket gjorde Kim ursinnig, berättar en källa för Daily mail.

Lämnade biografen

Vid premiären av ”Sex and the City”-filmen i London i mitten av maj så stod skådespelerskorna sida vid sida på röda mattan och log mot fotograferna. Men när filmen startade så ska Cattrall ha vägrat att sitta med de andra och lämnade biografen innan slutet för att äta middag med en av skådespelarna i filmen, Mario Cantone.

Cattralls publicist gav till slut en förklaring till att skådespelerskan gått.

– Anledningen till att Kim och Mario inte tittade på filmen var att de hade lovat sina familjer att titta på den för första gången tillsammans i New York, säger Ruth Dallatt till entertainmentwise.com.