Bländande blåsor

Foto: AP
NÖJE

Costume Institute-galan i New York bjuder alltid på en

stinn kavalkad av kändisar i flotta blåsor.

Vi har valt ut sex segerkandidater.

Vem vinner?

Under den här glänsande luggen hittar vi skådespelerskan Eva Mendes, 34, som drog uppmärksamheten till sig i en aquaskimrande Calvin Klein-klänning, armband från David Webb och skyhöga, puderrosa platåpumps.

Sexigast i stan var supermodellen Gisele Bundchen, 27, som bar en ryggblottande Versace-klänning i krämfärgat siden med farligt smala band över bysten.

Galans absolut mest bombastiska blåsa, designad av Nina Ricci, satt på Anna Wintours dotter Bee Schaffer, 19, som uppenbarligen har mode i blodet.

Babyphats chefsdesigner Kimora Lee Simmons, 33, bangade knappast för färg. I den här figurnära stassen med Harlequinosande mönster som för tankar till kyrkfönster, stal hon showen framför ett antal gråa möss.

Burleskdrottningen Dita von Teese, 35, var fotografernas älskling i en fjäderspäckad kreation med svarta broderier och signaturfärgen rött på läpparna.

”Desperate housewives”-stjärnan Eva Longoria Parker, 33, smyckade sig själv i djuplila dragspelsvolanger från Marchesa – och gjorde därmed en både dramatisk och uppskattad entré.