Kvinnorna som älskar yngre män!

1 av 6
NÖJE

Demi Moore är mer än en tonåring äldre än maken Ashton Kutcher.

Men kärleken bryr sig inte om matematik.

Här är kvinnorna som valt yngre män.

Demi Moore & Ashton Kutcher

Åldersskillnad: 15 år

När Demi var femton föddes Ashton – hennes blivande make. De gifte sig i september 2005. Då hade Demi ett elva år långt äktenskap med Bruce Willis, 53, som resulterat i tre döttrar, bakom sig. Ashton blev med andra ord del av en väldigt vuxen kvinnas liv. Men inte utan att behöva försvara sitt val.

– Allt jag fokuserar på är att hon är det bästa som hänt mig. Jag är stolt över att vara Demis make och styvpappa till hennes tre barn. Dessutom har jag aldrig gillat att bli kallad ”toy boy”, sa Ashton.

Även Demi tvingas ständigt kommentera saken.

– Jag hade inte en tanke på ålder, men för resten av världen var det en väldigt stor sak, har hon sagt till tidningen Bazaar.

Paret, som båda är hängivna kabbalah-anhängare, har nu varit gifta i tre år.

Halle Berry & Gabriel Aubry

Åldersskillnad: 9 år

Det skiljer nästan ett decennium mellan skådespelerskan Halle och skarpkäkade modellen Gabriel från Montréal, som träffades 2006 under en plåtning för en Versace-kampanj.

I september förra året avslöjade Halle att hon var gravid och för två månader sedan föddes dottern Nahla Ariela.

Kim Cattrall & Alan Wyse

Åldersskillnad: 23 år

I tv-serien ”Sex and the city” blir rollkaraktären Samantha kär i betydligt yngre hunken Smith. Och för att citera Oscar Wilde: Livet imiterar konsten.

Skådespelerskan Kim Cattrall, 51, är sedan tre år tillsammans med Alan Wyse, 28 – en kock hon träffade på restaurang Nectar i Kanada.

– Jag dejtade män som var mer i min egen ålder och trodde att Alan bara skulle vara ett trevligt litet mellanspel i mitt liv. Men han fortsatte ringa och jaga mig. Och vet ni vad, jag klagar inte, säger Kim till tidningen Daily telegraph.

Åldersskillnaden har hittills inte inneburit några problem. Tvärtom.

– Jag har upptäckt att det är väldigt intressant att vara med en man som tillhör en annan generation eftersom han ser på världen på ett annat sätt. Dessutom besitter Alan, oavsett sin ålder, mycket visdom bara genom att vara den han är, fortsätter Kim.

Som inte kan hålla sig från att skämta om saken.

– Jag har inga nedre gränser när det gäller ålder – så länge som han har körkort. Jag vill inte behöva hämta min kille…säger hon till Usmagazine.com.

Eva Longoria Parker & Gabriel Aubry

Åldersskillnad: 8 år

”Desperate housewives”-stjärnan och hennes basketproffs hade dejtat i ett år när de slog till med ett praktbröllop på ett slott utanför Paris. Åldersskillnaden på åtta år verkar inte ha ställt till med några problem i parets förhållande. Däremot har de fått kämpa mot en hel del otrohetsrykten. En fransk modell påstod i höstas att hon haft en affär med Tony, men Eva var snabb att försvara sin man.

– Han har inte varit något annat än en perfekt make, sa hon.

Jennifer Aniston & John Mayer

Åldersskillnad: 9 år

Sedan den bittra skilsmässan från Brad Pitt, 44, har Jennifer inte direkt badat i Amors pilar. Romansen med skådespelaren Vince Vaughn, 38, 2006 har varit den längsta och mest uppmärksammade.

Till nu.

Nio år yngre gitarristen John Mayer verkar nämligen ha petat in ett plektrum i Jennifers hjärta. Åtminstone om man får tro de heta semesterbilderna på paret som häromveckan dök upp från Miami.

Madonna & Guy Ritchie

Åldersskillnad: 10 år

1999 parade artisten Sting och hans fru Trudie Styler ihop Madonna med tio år yngre regissören Guy Ritchie. De fick sonen Rocco och gifte sig i Skottland, med Gwyneth Paltrow som brudtärna och Stella McCartney som klänningsdesigner.

– Han är vacker, briljant – och ja, tio år yngre, men jag känner att han är min jämlike och det är inte lätt att hitta, har Madonna sagt om sin make.

– Ålder är ingen grej. Jag tänker inte ens på det om inte någon tar upp det, säger Guy.

Madonna har varit gift en gång tidigare, med skådisen Sean Penn, 47, och har dottern Lourdes, 11, tillsammans med personlige tränaren Carlos Leon, 41. 2006 adopterade hon och Guy sonen David från Malawi.

Mariah Carey & Nick Cannon

Åldersskillnad: 11 år

De lärde känna varandra när de gnuggade hud på inspelningen av Mariahs video ”Bye bye”. Trots att Nick är 11 år yngre slog kärleken ned som ett blixtnedslag – plötsligt och mycket brandfarligt.

Endast sex veckor senare gifte sig paret i en ceremoni på en västindisk ö. Folk i deras omgivning var minst sagt chockade. Men för Mariah känns det hastiga förloppet bara naturligt.

– Vi känner verkligen att vi är tvillingsjälar. Jag har aldrig trott att en sådan här kärlek skulle drabba mig, säger sångerskan till tidningen People.

– Hon är vacker på utsidan och tio gånger så vacker på insidan, säger Nick om sin brud.