HALLELUJA vilken kropp!

1 av 2
Tidigare i år syntes tydliga spår av celldelning i Halles mage...
NÖJE

Halle Berry har sällat sig till teflonmammorna vars graviditetskilon rinner av nästan innan epiduralen slutat verka. Vi normala människor kan endast undra: Fäster inte fett på Hollywoodkändisar?

En mjuk bullmage och lite fladdrig bak är för vanliga kvinnor normala konsekvenser av en graviditet. Men normalt finns inte i Hollywoodstjärnornas begreppsvärld. Det verkar inte ens finnas i deras biologi!

Kändisar som Victoria Beckham, 34, och Heidi Klum, 34, har förlorat graviditetsvikten så snabbt att man undrar om de injicerar teflon för att få fettet att rinna bort. Eller har de lookalike-surrugatmammor?

Träningsschema

Konspirationsteorierna tätnar när ännu en kändis nu har gjort det omöjliga. Halle Berry, 42, födde sin dotter Nahla Ariela Aubry den 16 mars men klev bara några veckor senare ut på röda mattan i en kropp mer välsvarvad än en Rolls Royce.

Skådespelerskans träningsschema visar dock att stjärnan har gjort sig väl förtjänt av sin nya kropp. Men för de som vill undvika pressen schemat skapar finns alltid konspirationsteorierna...

FAKTA

... och så här gjorde hon

Enligt uppgift till People drillas Halle Berry en timme om dagen, fem dagar i veckan, av hennes PT. Passet består av:

Kondition på löpband, trappmaskin eller kickboxning.

Intervalldelar som kombinerar styrketräning med olika sorters benträning.

Core, som tränar buk, nedre ryggen och bäckenmusklerna.


Förutom träningen håller sig skådespelerskan till grönsaker, proteiner och långsamma kolhydrater.