Britneybula i babyfokus

Trots att sångerskans mage var platt för elva dagar sedan

Foto: STELLA PICTURES
Britney på besök hos nye managern, Jason Trawick den 28/5. Fotograferna var på plats och babyrykterna tog ny fart.
NÖJE

En till bebbe för Britney Spears eller inte? Nu kommer bilderna som sätter fart på ryktena igen – trots att sångerskans mage inte var nämnvärt stor för elva dagar sedan.

Foto: STELLA PICTURES
Britney hänger på Mel Gibsons ranch i Costa Rica. Den här bilden är tagen den 17/5. Här har sångerskans mage en liten utbuktning. Frågan är om den påstådda bebben har turboväxt på elva dagar.

Under Britney Spears förhållande med kändisfotografen Adnan Ghalib satte de fart – ryktena om att ett tredje barn snart var på väg för sångerskan. Pojkvännen ska ha sagt till sina kompisar att han planerade att göra popstjärnan gravid och paret köpte graviditetstest tillsammans.

”Rejäl bula”

Nu kommer bilderna som blåser liv i graviditetsspekulationerna igen. När Britney Spears lämnade sitt nya manager-team efter ett möte i Los Angeles i slutet av maj visade hon en tydlig utbuktning under klänningen.

”Det är en rejäl bula för en som inte är gravid, Britney”, skriver Daily Mail.

Källor runt popstjärnan har tidigare berättat att stjärnans viktskiftningar är ett resultat av receptbelagd medicin, en förklaring som inte går hem hos Daily Mail.

Ingen mage för elva dagar sedan

I nya teamet runt Britney Spears finns Jason Trawick, som också pekats ut som sångerskans nya kärlek. Han var med på sångerskans semesterresa till skådespelaren Mel Gibsons ranch i Costa Rica. Det var elva dagar före de senaste bilderna, men då var det ingen som ifrågasatte en bikiniklädd Britney Spears tillstånd.

ARTIKELN HANDLAR OM