Falsklarm för Brangelina

Flera sajter rapporterade om födseln

NÖJE

Skådespelerskan Angelina Jolie och skådespelaren Brad Pitt hade fått tvillingar, rapporterade Sky News på fredagen.

Men people.com höll inte med och kontrade med ett nekande uttalande från Jolies representant.

Foto: scanpix
Brad Pitt och Angelina Jolie på röda mattan i Cannes. Frågan är om barnen i magen fortfarande är kvar där eller inte.

Angelina Jolie åkte till Frankrike med Brad Pitt och besökte filmfestivalen i Cannes. Sedan stannade paret i landet för att invänta barnens ankomst. ”Brangelina” ska ha hyrt en 35 rum stor villa för händelsen. På fredagen kom nyheten: Den Oscarsbelönade skådespelerskan känd från filmer som ”Mr and Mrs Smith” och ”Tombraider” skulle nu ha fött två flickor. Sky News meddelade nyheten med ”Breaking news”, och såväl franska medier som aftonbladet.se rapporterade om händelsen.

Namnen klara

Entertainment Tonight var också säkra på sin sak och satte rubriken ”Angelina has her twins”. Födseln ska ha skett på ett katolskt sjukhus och enligt tv-sajten ska de båda flickornas namn redan vara bestämda. En ska heta Isla Marcheline efter Jolies mamma och den andra ska heta Amelie Jane efter Pitts mamma. Entertainmentwise.com hänvisade till franska medier som källa. Men alla medier höll inte med om nyheten. People magazine gick ut och uppgav att uppgifterna inte stämde.

– Angelina har inte fött. Hon mår bra och trivs med sitt hem och sin familj i Frankrike, sa en av skådespelerskans representanter till People magazine.

Om nu de första uppgifterna ändå skulle stämma så har Jolies barnaskara utökats till sex. Tidigare har hon adopterade dottern Zahara, sonen Maddox, sonen Pax och biologiska dottern Shiloh.