Tv-stjärnans make föll ihop och dog

Natascha McElhone i "Californication" är gravid med parets tredje barn

Foto: AP
Natascha McElhone.
NÖJE

Natascha McElhone, 36, har tvingats lämna inspelningen av tv-serien "Californication".

Orsaken är att hennes make kollapsade och dog utanför sitt hem i London.

McElhone är gravid med parets tredje barn.

Foto: CBS
David Duchovny, Madeleine Martin, Natascha McElhone, Evan Handler och Madeline Zima i "Californication".

Plastikkirurgen Martin Kelly, 42, avled till följd av hjärtsjukdomen dilaterad cardiomyopati. Han hittades på trappen till parets hem i London på tisdagen – endast en dag efter att de firat sin tionde bröllopsdag.

McElhone lämnade genast inspelningen av succéserien "Californication" i Los Angeles för att flyga till London med sönerna Theodore, 8, och Otis, 5. Skådespelerskan är gravid med parets tredje barn.

"Hur är det möjligt?"

– Jag kan bara inte tro att jag aldrig ska få känna hans hud igen, hur är det möjligt? skriver hon i brittiska The Mail on Sunday.

– Jag älskade honom och rörde honom varje dag, och tack gode gud att jag gjorde det... Jag kan inte tro att den där magiska, vackra personen inte finns här längre. Han var för bra för att vara sann.

– Det som gör mig mest ledsen är att vad jag än försöker ge mina pojkar, kommer deras värld nu att bli halv, jag kan inte bli honom...

McElhone är mest känd för sina roller i "The Truman Show", "Ronin" och "Mrs Dalloway". På senare tid har hon spelat David Duchovnys ex-fru i tv-serien "Californication".