Charlie Sheen gift

Ex-frun Denise Richards inte där

NÖJE

Hans äktenskap med Denise Richards har resulterat i bittra gräl. Det avskräckte inte Charlie Sheen som på fredagen gifte sig med Brooke Mueller, uppger skådespelarens talesperson till People magazine.

Foto: ap
Skådespelaren Charlie Sheen och nyblivna frun Brooke Mueller.

Bruden ville slå på stort, men skådespelaren Charlie Sheen föredrog att ha ett litet bröllopet. Inför 60 av parets närmsta vänner och familj så sa Brooke Mueller ja till Charlie Sheen på en privat egendom i Los Angeles.

– De passar varandra och är otroligt lyckliga, säger en vän till paret till People magazne.

Välgörande presenter

Men om ceremonin var blygsam så var brudens ring det inte. När Sheen friade till Mueller i Costa Rica i juni förra året så fick hon en elva carat stor gul diamant i platinaringen. Totalt värd tre miljoner kronor. Istället för bröllopspresenter så bad paret gästerna att skänka pengar till olika välgörenhetsändamål.

Ex-frun inte på plats

Sheens ex-fru Denise Richards var inte på plats. Det senaste utspelet som skedde mellan det grälande ex-paret var när Denise Richards uttalade sig i ”The today show”. Hon anklagade då Sheen för att ha skickat sms till henne där han önskade att cancer skulle drabba Richards och hennes föräldrar. Sheen har varit gift en gång tidigare innan Richards.