Så var Josefine Sundströms bröllop

"Jag kunde inte hejda tårarna, det var fantastiskt"

1 av 2 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Lugn Klas, ingen ska stjäla din Josefine. Klas, som är nyhetschef på Aftonbladet nöje, höll hårt i Josefine, som har lett tv-program som Lilla melodifestivalen och Voxpop, men nu arbetar som redaktör för Julia.
NÖJE

En glädjegråtande brud och en pussivrig brudgum. När tv-stjärnan Josefine Sundström gifte sig med sin Klas Lindberg bubblade känslorna ikapp med champagnen.

– Det var fantastiskt. En miljon gånger bättre än vad jag hade trott, säger Josefine Sundström, 31, som fortfarande är rörd ett par dagar efter giftermålet med Klas Lindberg, 32, nyhetsredaktör på Aftonbladet nöje.

”En känslostorm”

– Dagen var en sådan känslostorm. Före ceremonin var jag hemskt nervös. Jag trodde att jag skulle vara helt cool, jag har ju ändå hållit i elodifestivalen och haft mig. Men när kyrkoklockorna började klämta kunde jag inte hejda tårarna, berättar programledaren .

Inte heller brudgummen Klas, som har varit Josefines sambo under flera år, hade känslorna under kontroll.

– Han pussade mig innan prästen hade gett klartecken. Så det blev fler pussar än vad som var meningen, säger Josefine med ett skratt.

Vigseln hölls i S:t Eriks kyrka i Sollentuna med fest på Edsbergs slott. Måns Zelmerlöw sjöng ”Cara mia” akustiskt i kyrkan, Alex och Katrin Schulman var toastmasters och operatrion Divine framträdde.

– Vi festade till klockan 3. Mot slutet började jag störtgråta igen men det var bara för att dagen hade varit så lyckad och Klas var så fin.

Svävar på moln

Josefines röst bryts ibland och låter något avlägsen, vilket kanske både beror på att hon svävar på moln och på den knastriga telefonlinjen från Grekland, där paret tillbringar sin bröllopsresa.

– Vi sitter på ett hotell med utsikt över havet. Jag är toklycklig. Allt är en enda lyckogegga just nu.

FAKTA

Namn: Josefine Sundström

Ålder: 31.

Bor: i centrala Stockholm.

Familj: Nyblivna maken Klas Lindberg, 32.

Aktuell med: Är redaktör på tidningen Julia, efter att i november ha slutat som programledare på SVT.

ARTIKELN HANDLAR OM