Har Tomb Raider- vapen i huset

Angelina Jolie: Jag skulle skjuta om jag måste

Foto: ap, UIP
NÖJE

Skådespelerskan köpte Tomb Raider-vapen efter filminspelningen. Och hon skulle använda ett vid hot.

– Om någon försöker skada mina barn så har jag inga problem med att skjuta, säger Angelina Jolie till Mail On Sunday.

Om någon undrade var skådespelerskan Angelina Jolie och skådespelaren Brad Pitt står i vapendebatten så kommer nu en vink om det. Stjärnan från ”Tomb Raider” avslöjar nu att hon har ett vapen i huset – och att hon inte skulle tveka att dra det.

Pistol och Combat

– Om någon kommer in i mitt hus och försöker skada mina barn så har jag inga problem med att skjuta personen, säger Angelina Jolie till Mail On Sunday.

Pistolen som finns i ”Brangelinas” hem är en riktig version av en som användes vid inspelningarna av ”Tomb Raider”. Skådespelerskan skulle heller inte dra sig för att använda våld. Under inspelningarna av bland annat ”Wanted” och ”Mr & Mrs Smith” lärde sig Angelina Jolie olika tekniker på området.

– Varken Brad eller jag är emot att ha vapen i huset och ja, jag skulle kunna använda den om jag måste. Jag kan ta vara på mig själv. Jag tror det är vissa combat-tekniker som skulle komma fram. Jag har en tendens att slå med armbågen först, säger skådespelerskan till Mail On Sunday

Självförsvar för barnen

”Brangelina” vill också att deras barn ska lära sig självförsvar inför framtiden.

– De kommer att hamna i bråk någon dag, så det är lika bra att de lär sig att ta hand om sig själva, säger Angelina Jolie till Mail On Sunday.