Diaz och Aniston byter dejter

Dejtar varandras ex

1 av 3 | Foto: AP
Jennifer Aniston och Cameron Diaz.
NÖJE

Cameron Diaz verkar inte behöva gråta över spilld Justin-mjölk. Nu ses hon ute med Jennifer Anistons ex-dejt, modellen Paul Sculfor, rapporterar People magazine.

Paret åt middag tillsammans på Il Ristorante di Giorgio Baldi i Santa Monica på söndagskvällen.

– De såg verkligen flirtiga ut. Hon skrattade riktigt högt åt alla hans skämt. Det såg ut som en dejt, uppger en källa till People magazine.

Ville inte fotas

Två timmar senare skulle paret lämna restaurangen tillsammans, men i dörren blev det stopp när Paul Sculfor skulle öppna dörren åt Cameron Diaz.

– Paul försökte, men Cameron skyndade på honom så han skulle gå eftersom hon inte ville att de skulle bli fotograferade tillsammans, säger källan till People magazine.

Aniston-Mayer-Diaz

I samma veva så tog skådespelerskan Jennifer Aniston med sin nye dejt John Mayer på middag hos vänner-kollegan Courteney Cox. John Mayer var för cirka ett år sedan den man som Cameron Diaz sågs flitigast ute i vimlet med.

Dansade med Sean Combs

Det har gått cirka 18 månader sedan uppbrottet med världsstjärnan Justin Timberlake och Cameron Diaz trivs med att var ute på dejtingmarknaden.

– Människor tror att om du är singel så är du inte komplett som människa. Faktum är att jag inte vill vara i ett förhållande som inte gör mig komplett, har Cameron Diaz sagt i en intervju med InStyle.

Även om Cameron Diaz skulle fatta tycke för Jennifer Anistons ex-dejt så kanske han måste se upp. Två kvällar tidigare sågs skådespelerskan dirty-dansa med Sean ”Diddy” Combs vid ett party.