Angelina Jolie drabbad av bedragare

Bedragare utgav sig för att vara Jolies assistent

NÖJE

Det var ingen förlossning på gång för Angelina Jolie. Men det trodde medier runt om i världen efter att en bedragare utgett sig för att vara stjärnans assistent och skickat ut falska pressreleaser, uppger entertainmentwise.com.

Foto: AP
Fortfarande kvar i magen.

”Breaking News: Angelina Jolie har fött tvillingar”. Nyheten basunerades ut i såväl franska, amerikanska som svenska medier. Även aftonbladet.se publicerade uppgiften innan dementin kom några minuter senare. Nu går Brangelinas advokater ut och berättar att en skicklig bedragare varit framme, uppger entertainmentwise.com.

”Invecklade imitationer”

Personen ska ha skickat ut falska pressreleaser till medier där det uppgavs att Angelina Jolie och Brad Pitt blivit föräldrar till två flickor.

– En individ har medvetet försökt skada min klient och lura hennes fans, offentligheten och media genom illegala och invecklade imitationer av miss Jolies assistent Holly som hon haft i många år, uppger Jolies advokat.

Namngav barnen

Bedragaren gick så långt att denne uppgav att namnen för Brangelinas bebisar var klara. En skulle döpas efter Jolies avlidna mamma och den andra efter Pitts mamma.

ARTIKELN HANDLAR OM