Poserade naken som 61-åring

Så ser supermodellen Lauren Hutton ut idag

Foto: Kanal 5, STELLA
Då - och nu Lauren Hutton i rysaren "Someone watching me" från 1978 och iklädd genomskinlig t-shirt på röda mattan på Bravos A-List Awards i New York häromdagen.
NÖJE

Vid 61 års ålder poserade Lauren Hutton naken i Big magazine.

Som 64-åring arbetar hon fortfarande som modell.

I veckan prisades Hutton på en gala i New York.

När Bravos A-list Awards var över var det dock supermodellens märkliga tacktal som det pratades mest om.

– Jag har varit uppe i 46 timmar, började hon. Vi ska inte gå in på orsaken till det här. Det är en lång historia, men en spännande sådan.

Sedan fortsatte hon att prata om att hon inte ångrade sitt kritiserade uttalande om att "killar är slampor". Särskilt gaykillar som har skrivit manus till tv-serien "Sex and the city" och att det var deras fel att den handlade så mycket om sex. "Det är så testosteron funkar".

– Jag menar vad jag sa förut...testosteron och slampor.

När Lauren Hutton gjorde uttalandet om den populära tv-serien på Today show för några år sedan anklagades hon för homofobi.

Poserade naken

Innan dess har hon hyllats och haft en lång karriär som modell och skådespelerska. 2005 poserade Hutton naken i Big magazine.

– Jag vill inte att kvinnor ska skämmas över hur de är när de är i sängen, sa hon.

1964 tog hon en examen i konst vid Tulane University. Under 70- och 80-talen gjorde hon karriär som modell, men har också haft roller i filmer som "American gigolo" och "Spelaren". År 2000 var hon inblandad i en allvarlig mc-olycka där hon bland annat bröt flera ben och punkterade lungan.

Sedan dess har hon kommit tillbaka, startat sitt eget sminkföretag och fortsatt jobba som modell.

FAKTA