Här ska hon föda tvillingarna

1 av 7 | Foto: STELLA
Chateau Miraval ligger inklämt bland druvor och oliver i den lilla byn Brignol.
NÖJE

Parlez-vous français?

Brangelina har lusläst lexikonet, tömt buteljerna och dammat av baguettekorgen.

Nu blir familjen slottsfolk i Frankrike.

I sommar får storken navigera tvillingsknytet mot Europa.

Stjärnparet Angelina Jolie, 32, och Brad Pitt, 44, har nämligen blivit med slott. De blivande föräldrarna har svävat i helikopter högt över de franska trädkronorna, spejat och spanat efter ett residens för den växande familjen. Slutligen fastnade paret för ett 35 rum stort palats som de hyr i södra Frankrike.

Egen olivodling

Prislappen, som landade på 421 miljoner kronor, inkluderar 1000 tunnland till tomt. Med plats för mer än studsmatta och plastpool. Chateau Miraval är rustat med en olivodling med 13 olika olivsorter, en egen vingård där paret kan korka egna buteljer och en stor skog som skyddar från nyfikna gräsklippande grannar (som bland annat är Bono och Jonny Depp). Samt en gräsmatta som gjord för barn med mycket spring i benen.

Shoppar nya möbler

Telningarna kan ha vattenkrig i de 20 fontänerna, leka riddare i den privata vallgraven, leka cowboys på små ponnys, bygga flottar i poolen, vara skattletare längst kanalerna i gömda tunnlar som löper ut till en alldeles egen sjö.

Enligt Daily express har paret, som uppges bli tvillingföräldrar i augusti, redan börjat shoppa ett stort nytt lass med möbler.

FAKTA

1000 tunnland tomt

35 sovrum

20 fontäner

Egen vingård

Egen skog

Vallgrav

Ponnysar

Pool och egen sjö

13 olika olivsorter

Pris: 421 miljoner!