Stjärnan tynar bort

1 av 2
nu En mager Colin går in för rollen som krigsfotograf i ”Tirage”.
NÖJE

LONDON. Kameran lägger på fem kilo.

Det behöver skådespelaren Colin Farrell.

Han har gått från hunk – till nästan ingenting.

Bilderna från Alicante i Spanien lär få många fans att dra efter andan och undra: Vad har hänt med Colin Farrell?

Kilona har rasat av honom under inspelningen av senaste filmen ”Triage”. Den 32-årige skådespelaren, som är lika känd för sitt vilda festande, brukar bjuda på stora muskler i åtsittande kläder i sina tidigare filmer såsom ”Miami Vice”. Nu visar han i stället upp insjunkna kinder, en tanig figur och ben smala som tändstickor.

Enligt Daily Mail spekuleras det i att den nya rollen tär på Colin Farrell och orsakat viktraset. ”Triage” handlar om en krigsfotograf som förlorar sin bästa vän i kriget i Bosnien i början av 90-talet.

Problem med droger

Colin Farrell har tidigare lagt ner stort engagemang i sina filmer. Inför ”Alexander” 2004 tränade han stenhårt i flera månader för att få den fysik rollen krävde. Året efter skrev han in sig på en rehabiliteringsklinik för att få bukt med sitt drogmissbruk. I fjol flyttade Colin Farrell från Dublin till Los Angeles för att vara närmare sin son James, 5.

– Faderskapet ändrar dig bara om du vill det, det förändrade inte mig de första två åren förrän jag ändrade min livsstil, har han sagt.