Sex and the secrets

1 av 3
Efter att äktenskapet med barndomskärleken tog slut blev Cynthia kär igen. Men det dröjde två år innan Christine Marinoni visades upp offentligt.
NÖJE

Sexband, alkoholism och hemliga älskare. ”Sex and the city”-stjärnornas garderober är minsann inte bara fyllda av glamour. Gömt bakom lyxskor och märkeskläder hittar Klick! rasslande skelett, som stjärnorna desperat har försökt dölja.

Glamourösa, oblyga och framför allt: frispråkiga. Det är så vi är vana vid att se våra älskade ”Sex and the city”-stjärnor. Men i verkliga livet har de fyra kvinnorna både ett och annat som de helst inte pratar om. Kanske för att publikens tappade hakor skulle orsaka en mindre jordbävning om de bara visste.

Marken gungade onekligen i mars i år när bilder från en sexfilm spreds på nätet. Kvinnan i amatörfilmen liknar SATC:s mest oskyldiga rollkaraktär, Kristin Davis, 43, och en källa sa till Tmz.com att stjärnan hade spelat in filmen för fem år sedan med ett ex. Men Kristins talesperson var inte sen med att dementera:

– Det här är inte ett foto av Kristin Davis. Det finns inget sexband!

alkoholist vid 20 års ålder

Det är inte första gången bilden av verklighetens Kristin och filmens Charlotte York skär sig som olja och vatten. Det har tidigare avslöjats att Kristin var alkoholist i 20-års åldern.

– Alkohol befriade mig. Jag var väldigt blyg och visste inte hur jag skulle komma ur mitt skal, har Kristin sagt till Shape magazine.

– I dag dricker jag ingenting. I bland har jag dåliga dagar men jag vågar inte ta ett glas, förklarar hon i Us weekly.

Även Cynthia Nixon, 42, har garderobdålda hemligheter. Nixon var i 15 år tillsammans med sin high school-pojkvän Danny Mozes, som är pappa till hennes två barn. Men när förhållandet tog slut 2003 började hon träffa en kvinna vid namn Christine Marinoni.

Det skulle dröja till september 2005 innan hemligheten upptäcktes och då var Cynthia säker på sin kärlek.

– Jag har aldrig känt att jag kom ut ur garderoben. Det fanns ingen kamp, inget att kuva. Jag träffade den här kvinnan, jag blev kär i henne, har Cynthia sagt till New York magazine.

avslöjade sjukdomen i år

Cynthia väntade även till i april i år innan hon avslöjade att hon för två år sedan diagnostiserades med bröstcancer.

– Jag ville inte göra det offentligt medan jag gick igenom behandling, sa hon till New York daily news efter att operation och strålning visat sig effektivt.

Sarah växte upp fattigt

För huvudpersonen Sarah Jessica Parker, 43, som man lätt kan tro föddes i ett par Manolo Blahnik-skor, gömmer sig hennes demoner i en fattig bakgrund. Sarah växte upp med sju syskon, en mamma som var lärarinna och en styvpappa som var lastbilschaufför. Hon ärvde alltid andras kläder, vilket senare ledde till hennes kända skofetischism.

– Inte för att dra i dina hjärttrådar, men när jag växte upp hade vi ibland inte ens julklappar, har hon sagt till tidningen Grazia.

skriver sexböcker

Den mest frispråkiga av SATC-flickorna, Kim Cattrall, 51, är också den som i livet mest liknar sin karaktär. Hon har skrivit sexböcker med sin exmake och har i dag en 23 år yngre älskare. I äkta SATC-stil! Om man berättar allt, finns det inget att avslöja...

Lina Hansson

ARTIKELN HANDLAR OM