Strandliv!

1 av 5 | Foto: STELLA
Ser Keanu något upphettad ut? Eller är det en ansträngd rodnad efter omgivningens blickar? China Chow spelade mot Mark Wahlberg i ”The big hit”, men från början är hon modell. China Chow är dotter till 80-talets stilikon Tina Chow och krögaren Michael Chow, som äger de omtalade restaurangerna Mr. Chow.
NÖJE

Bondbränna och bikini ränder ska bort. När två bleka amerikaner nåddes av Frankrikes sol smälte hämningarna.

Kvar blev inställningen: Naturist – javisst!

Det är inte första gången ”Matrix”-krigaren Keanu Reeves, 43, är på dejt med tidigare modellen China Chow, 34. Men vi har aldrig förr sett så här mycket av dem.

Under en lat dag på Cannes solgassande stränder tog de artiga amerikanerna seden dit de kom och badade à la naturelle. Sångerskan Lily Allen, 23, gjorde detsamma när hon nyligen besökte Cannes, så besökarna tycks inställda på att det är så man gör i Frankrike.

Omgivningens blickar fick dock Keanu att rodna blygt, men på China Chow fäste inga bekymmer. Kanske har hon vad som krävs för att sätta ett leende på stenansiktet Keanu? Reeves har nämligen inte haft en långvarig flickvän på flera år, men längtan finns där.

– Jag vill gifta mig. Jag vill ha barn ... Jag kommer göra det. Ge mig bara lite tid, sa Keanu till magasinet Parade 2006.