Tog sig ur sitt drogberoende

Nu är ”Huset fullt”-Stephanie lyckligt gift och har barn

1 av 2 | Foto: Colourpress.com
2008 Jodie Sweetin med maken Cody Herpin vid invigningen av Shizue boutique i Beverly Hills.
NÖJE

Efter att ha gjort en bröstoperation och kollapsat av metaamfetamin lade Jodie Sweetin in sig på rehab – och tog tag i sitt liv. Nu är ”Stephanie Tanner” från ”Huset fullt” lyckligt gift med sin själsfrände och har ett barn.

Karriären inom tv och film började när Jodie Sweetin var fyra år gammal. Sedan den första rollen i en varm korv-reklam så har skådespelerskan synts i flera produktioner, inte minst i komediserien ”Huset fullt” där hon spelade ”Stephanie Tanner” mellan 1987 och 1995. Efter avslutad utbildning jobbade hon sedan som programledare i bland annat ”Pants-Off Dance-Off”.

Kollapsade av droger

Vid 20 års ålder gifte sig Jodie Sweetin med en polis och förstorade sedan sina bröst. Drogerna började då allt mer ta över hennes liv och till slut kollapsade skådespelerskan av en överdos metaamfetamin. Hon genomgick behandling i sex veckor på en rehab-klinik och lyckades då övervinna sitt beroende. Äktenskapet höll däremot inte för påfrestningarna.

Fått en dotter

Nu medverkar Jodie Sweetin i en pilotserie på tv och hon har fått en dotter med nye maken sedan ett år, Cody Herpin. Hon var på framsidan av People magazine i juni i år, och storyn var den mest lästa på tidningens websida den veckan.

ARTIKELN HANDLAR OM