Efter knarkskandalen

Så ser ”Ensam hemma”-stjärnan ut i dag

1 av 3 | Foto: STELLA PICTURES
DÅ – OCH NU 1990 kom ”Ensam hemma”. 2004 åkte Macaulay Culkin fast för narkotikainnehav och fortkörning. 2008 syns han ute igen. Bilden är tagen efter en taxiresa till Hidden Hills, Kalifornien.
NÖJE

Som tioåring gjorde han succé i ”Ensam hemma”-filmerna.

2004 greps han för narkotikainnehav.

I dag är Macaulay Culkin åter i filmbranschen, bland annat som röst i ”The Simpsons”.

Han var nummer två på amerikanska tv-kanalen VH1:s lista över de 100 största barnstjärnorna. Som tioåring debuterade han i filmen ”Ensam hemma” och filmen fick en uppföljare två år senare.

Svalnade i branschen

Även ”My Girl” blev en fin merit till CV:t, men 90-talet med en rad andra filmer kom och gick och den en gång så hete Macaulay Culkin svalnade i filmbranschen.

Knark i bilen

Han syntes också i videon till Michael Jacksons hit ”Black or White” och paret var länge nära vänner. Under 2000-talet gjorde Culkin diverse roller i olika filmer och tv-serier. Det var dock gripandet för narkotikainnehav 2004 som fick mest uppmärksamhet i pressen. Polisen tog honom och hans vän när de körde för fort i Oklahoma City. I bilen hittade man både marijuana och lugnande mediciner som den då 24-årige Culkin inte hade recept för.

Röst i ”The Simpsons”

Sedan dess har Culkin bland annat spelat in filmen ”Sex and Breakfast” som släpptes på DVD i år. Han har också dykt upp i ”The Simspons”, ”Family Guy” och ”South Park”.