”Implantat är vidriga”

Men Kate Moss kan ändå tänka sig implantat

NÖJE

Pinnslanka brittmodellen Kate Moss säger sig hata bröstimplantat – men stänger inte dörren för att fixa till sina egna småttingar i framtiden.

– Om de börjar hänga skulle jag fixa dem, säger hon.

Vik hädan, silikonstrutar! Mångsysslaren Kate Moss, 34, är ute på korståg. I en intervju med Interview magazine uttrycker hon sitt hat mot tuttoperationer av alla de slag.

– Jag tycker att bröstimplantat är vidriga. Så många av mina vänner har fixat sina bröst och sen har det bara gått helt fel. En väns bröst kröp upp mot hennes axel.

”Jag skulle fixa mina”

Samtidigt är hon själv inte främmande för att i framtiden bättra på sin egen anspråkslösa hylla med lite kosmetisk kirurgi, fast då under ett villkor.

– Om de börjar hänga som de hänger på vissa kvinnor som fött barn. Då skulle jag fixa dem, det är jag verkligen inte emot.

Klick! har tidigare berättat om supermodellens många kroppskomplex. I början av karriären gick hon igenom svåra depressioner på grund av sina okvinnliga kurvor och hade redan då tankar om bröstförstoring.

– Jag tänkte hela tiden att jag inte ville vara annorlunda. Jag ville också ha stora tuttar! Jag ville se ut som Cindy Crawford. Men efter ett tag vänjer du dig och slutar tänka på dina brister, säger hon till Contactmusic.com.