Snygg-Erik dejtade Sara från A-Teens!

Hemlig källa avslöjar: De var väldigt försiktiga

1 av 3
Sara Lumholdt gör...
NÖJE

Kärlekskarusellen kring EMD-sångaren Erik Segerstedt har börjat snurra igen. Enligt nya uppgifter har han haft en kort romans med A-Teens-stjärnan Sara Lumholdt.

– Jag vill inte uttala mig om det där, men det stämmer att vi känner varandra, säger Sara Lumholdt till Klick!

Forne ”Idol”-favoriten Erik Segerstedt, 25, har varit en flitig dejtare under året. Senast i raden av uppmärksammade kärleksflingar står före detta A-Teens-sångerskan Sara Lumholdt, 22.

– De dejtade, men var väldigt försiktiga, säger en källa till svenska Hot Gossip.

Hemliga möten

Snygg-Erik har tidigare kopplats ihop med både yrvädret Linda Bengtzing, 34 och 22-åriga Danny Saucedos ”Let’s dance”-partner Malin Johansson, 21. Varken den ena eller den andra romansen har bekräftats av den private ”Idol”-tvåan men vittnen har i flera fall berättat för Aftonbladet om hemliga kärleksstunder och kyssar både på uteserveringar och på flygplan.

Sara Lumholdt däremot har varit singel i över ett år och påstår sig inte ha tid för förhållanden.

Stämmer det att du dejtat Erik?

– Jag vill inte uttala mig om det där, men det stämmer att vi känner varandra. Vi träffades genom en gemensam vän. Vi har båda väldigt mycket att göra, men visst, vi har en ganska jämn kontakt, säger Sara Lumholdt till Klick!

Klick! har sökt Erik Segerstedt för en kommentar, utan resultat.

FAKTA

... och nu dansar Danny i Europa

Medan Erik är upptagen med kärleken ställer EMD-kamraten,

Danny Saucedo, 22, upp i helgens Eurovision dance contest där han representerar Sverige tillsammans med proffsdansaren Jeanette Carlsson, 20. Tävlingen direktsänds från Glasgow den 6 september klockan 20.00 på TV4. Paret tävlar med den latinamerikanska dansen cha-cha.