33 miljoner på fingret

1 av 2 | Foto: REUTERS
Beyoncé och hennes gigantiska diamant glittrade ikapp med kamerablixtrarna på Fashion rocks-galan i New York förra helgen.
NÖJE

Bling-bling för 33 miljoner!

Nu flashar Beyoncé sin snuskigt dyra vigselring.

Tre månader efter bröllopet med 38-årige rapstjärnan och skivbolagsbossen Jay-Z visar popprinsessan Beyoncé Knowles, 27, nu upp sin vigselring.

Och det är ingen dålig sten hon bär runt på. Ringen från Lorraine Schwartz har en diamant på inte mindre än 18 karat och värderas till över 33 miljoner kronor, rapporterar People.

God för 2,1 miljarder

Men maken har råd. Jay-Z, eller Shawn Corey Carter som han egentligen heter, uppges enligt tidningen Fortunes vara god för 2,1 miljarder kronor så några större hål i hushålskassan lär det inte bli.

Kärlekshistorien mellan den forna Destiny’s child-medlemmen och hip hop-mogulen började 2002 och paret sa ”ja” till varandra den 4 april i år under en privat ceremoni i New York som omgärdades av mycket hemlighetsmakeri.

Sedan tidigare har paret tatuerat in den romerska siffran ”IV” på sina ringfingrar då de båda är födda den fjärde, Beyoncé i september och Jay Z i december.

FAKTA

Andra ringar vi minns

Brad Pitt var själv med och designade exfrun Jennifer Anistons diamantbeströdda vigselring i vitt guld.

Eva Longorias förlovningsring är designad av Jean Dousset och består av 248 diamanter.

Katie Holmes förlovningsring i guld och platina har en oval diamant på 5 karat.

Mariah Careys vigselring med 58 rosa diamanter är värd 17 miljoner.