Nu visar de sin kärlek öppet!

Sveriges största supermodell Caroline Winberg har hittat en ny kärlek: ”Idol”-producenten Pelle Porseryd. – Vi har träffats ett tag, säger han till Klick!.

1 av 4
Caroline Winberg vill att hennes pojkvän ska vara lång och rolig – vilket passar bra in på hennes nya kärlek, tv-geniet Pelle Porseryd.
NÖJE

Hon är Sveriges mest framgångsrika supermodell någonsin. Han tillhör medieelitens innersta krets.

Efter en tids tissel och tassel visar sig nu catwalkesset Caroline Winberg, 23, och TV4-producenten Pelle Porseryd, 29, öppet tillsammans.

tillsammans på festen

På Polarpriset för ett par veckor sedan poserade paret framför Aftonbladets fotograf.

– Jag pratar inte gärna om mitt privatliv. Men vi har träffats ett tag, säger Pelle Porseryd till Klick!.

Caroline var tidigare tillsammans med nattklubbsprofilen Nicholas Fredell, men förhållandet tog slut för en tid sedan.

– Det är svårt att vara tillsammans med någon som inte bor i samma stad, kommenterade hon uppbrottet i en intervju med tidningen Café för en tid sedan.

Den 180 centimeter långa skönheten, som i en intervju ska ha sagt att hon helst inte kliver ur sängen för mindre än 150 000 kronor om dagen, har sin bas i New York. Där bor hon i en 170 kvadratmeter stor våning med egen solterrass och utsikt över Hudson River.

Tjejen från Sollentuna tillhör den exklusiva grupp modeller som ges prefixet ”super”. Hon har prytt prestigefulla omslag som tyska, ryska och italienska Vogue, gjort kampanjer för Dolce & Gabbana, Armani, Versace, Chloe och Valentino och har gått den omtalade Victoria’s secret-visningen.

I intervjun med Café nämner Caroline två viktiga egenskaper hos en pojkvän: ”lång och rolig”.

Beskrivning passar bra in på nya kärleken, Pelle Porseryd, framgångrsik producent på TV4 med storproduktioner som ”Körslaget” och Grammisgalan på meritlistan. Just nu jobbar Pelle med ”Idol 2008”.

Dags att flytta hem?

I tidigare intervjuer har Caroline sagt att hon inte planerar att flytta hem till Sverige på många år.

Frågan är om Pelle kan få henne på andra tankar?

Mirja Lundqvist