Nu gifter de sig!

1 av 3 | Foto: AP
Lindsay Lohan och Samantha Ronson myste ihop på New Yorks modevecka nyligen.
NÖJE

Bara veckor efter att Ellen DeGeneres och Portia De Rossi gift sig verkar det som att ett nytt lesbiskt Hollywoodbröllop är i görningen.

Mellan Lindsay Lohan och Samantha Ronson.

– Jag är väldigt lycklig, säger Lindsay.

De har varit nära vänner i flera år, men ryktena om att relationen förvandlats till en romans startade på allvar i mars i år.

Skådespelerskan Lindsay Lohan, 22, och dj:n Samantha Ronson, 31, har fortfarande inte bekräftat sitt förhållande till pressen, men håller inte längre kärleken hemlig. Tecknen på att det handlar om djupa känslor är många. Lindsay har fått en gigantisk diamantring från Samantha värd 132?000 kronor och bär ofta en annan blingad ring med initialerna SR. Hon och Samantha håller numera ofta hand offentligt.

Pratar öppet

De talar dessutom varmt och ömt om varandra i intervjuer och på sina bloggar.

– Hon är en underbar person. Och hon har ett fantastiskt inflytande på personer i hennes närhet, sa Lindsay om Samantha i tidningen Marie Claire, och tillade:

– Men jag tror att allt som förändrats i mitt liv har hänt på grund av mig själv. Jag har gått igenom det, jag har lärt mig hantera saker och jag har fattat beslutet att gå vidare.

Matchande tatueringar

På sin myspace-sida har hon dedikerat balladen ”Trouble” med Ray LaMontagne till sin flickvän. En låt som bland annat innehåller de ytterst romantiska textraderna ”She gave me love and affection/I said I love her/She’s good to me” och ”I’ve been saved by a woman/She won’t let me go/She won’t let me go now.”

Enligt uppgift har paret bott tillsammans i Lindsays hus i Hollywood Hills sedan i våras.

De har till och med matchande tatueringar.

– Samantha har ett gäng stjärnor tatuerade, så jag skaffade också en. Och eftersom jag har hjärtan tatuerade så har hon skaffat ett, berättar hon för tidningen Marie Claire.

Vännerna är överens om att lugna Samantha är precis vad den tidigare så upproriska Lindsay behöver.

– Hon har ett jättebra inflytande över Lindsay. Sam är trogen och tar inte droger. Det gör att Lindsay känner sig trygg och litar på Sam och inte behöver ta något, uppger en av dem.

Första offentliga kyssen kom förra veckan, på en gata i New York.

Ett par dagar senare avslöjade Samantha parets planer. Det var när hon spelade på lyxhotellet Chateau Marmont i Hollywood som hon yttrade följande meddelande i mikrofonen:

– Vid slutet av det här året heter min älskling Mrs Ronson, ropade hon.

Det verkar alltså som om hon och Lindsay går i giftastankar.

Ingen familjefest

Men bröllopet lär inte bli en familjefest. Lindsay har en sval relation med sin mamma Dina, 45, och ligger sedan flera år tillbaka i en omtalad fejd med sin pappa Michael, 48, som öppet visat sitt missnöje med Lindsays lesbiska förhållande och som sällan missat en möjlighet att få vädra sina tankar och åsikter om sin dotter offentligt.

För Lindsay, som förra året låg inlagd på behandlingshem för alkohol- och narkotikamissbruk, ser framtiden ändå ljus ut. Under sommaren har hon medverkat i flera avsnitt av tv-serien ”Ugly Betty” och nästa år har hennes nya film ”Labor pains” premiär. Hon ska dessutom snart gå in i en studio för att spela in nya låtar till ett album. Till Marie Claire avslöjar hon också att hon planerar att köpa ett nytt hus ”med någon”.

– Jag är väldigt lycklig, säger Lindsay till tidningen.

FAKTA

”Sara Pailin är en mediakåt homofob”

Med det amerikanska presidentvalet snart för dörren ger sig Lindsay Lohan och Samantha Ronson nu in i politiken – genom att uttala sitt förakt för den republikanska vicepresidentkandidaten Sarah Palin. Kändisparet är upprörda över att Sarah menar att man kan omvända homosexuella med hjälp av böner.

– Nu kan jag inte bita mig i tungan längre, skriver Lindsay på sin blogg, och fortsätter:

– Är vårt land så delat att republikanernas största hopp är en trångsynt, mediakåt ­homofob?

Hon avslutar sitt inlägg genom att uppmana folk att lägga sin röst på demokraterna.

– Jag hoppas verkligen att ni alla gör era val baserade på fakta och på vad som känns rätt i hjärtat – rösta på Obama!

ARTIKELN HANDLAR OM