”Klart vi hade sex”

1 av 6 | Foto: Foto: TV3
Richard Ruljeff, 40, och Anette Molin, 34, tog klippblocksbrottningen till en helt ny nivå i förra veckans avsnitt av ”Ensam mamma söker”.
NÖJE

I söndags hettade det till ordentligt i ”Ensam mamma söker”.

Solnedgångshånglet mellan Anette och Richard slutade i en het kärleksnatt.

– Det var underbart, säger Anette Molin till Klick!

Med skaldjursmys och soldränkta klippor lyckades Richard Ruljeff, 40, charma Anette Molin, 34, i förra veckans program av ”Ensam mamma söker”. Paret hånglade i solnedgången med masthuggkyrkan i ryggen och Anette valde att stanna i Göteborg över natten. Vid frukostbordet dagen efter var båda väldigt fnittriga och antydde att de inte ”sovit en blund”. Men vad som verkligen hände den natten fick tittarna aldrig veta.

– Klart vi hade sex! Haha. Det var en underbar natt, romantisk och het, mycket kärlek och ömhetsbevis. Man kände sig som en tonåring igen, allt var så pirrigt, avslöjar Anette för Klick!.

Dejten med Richard var den sista i ordningen för Västerviktjejen som tidigare besökt Magnus Hermansson, 33, i Växjö och Rolle Rosdahl, 39, i Hallabro. Efter att ha visat henne runt hemma i huset bjöd Richard på skaldjursbuffé i sann västkustsanda ute på masthuggsberget.

– Det hade inte kunnat bli bättre. Vi hade tur med vädret och jag fick testa på skaldjur jag aldrig smakat förut. Det var en sån där fantastisk kväll man bara vill ska fortsätta.

Var det hummern som charmade dig till att stanna?

– Det hade kvittat om han bjudit på hamburgare eller skaldjur, jag bestämde mig för att stanna redan innan jag kom dit.

Hur kändes det att åka därifrån?

– Det var jättejobbigt att åka därifrån, jättetråkigt.

Hur var det att hångla inför kameran?

– De sitter så långt borta så man märker dem inte, man vänjer sig. De hade kunnat ha kameran i nacken på mig och det hade inte spelat någon roll, det kändes så himla rätt. Sen vill man kanske inte ha med dem in i sovrummet, haha.

Än är inte tävlingen över. På söndag måste Anette bestämma vilka två av de kvarvarande tre härliga männen som får följa med henne och barnen på familjesemester.