”Hon föll för mina Fadde-skämt”

1 av 4
Fadde Darwich simmade av okänd anledning in i bild när nya flickvännen skulle plåta nya bilder till sitt CV.
NÖJE

Stureplansvakten Fadde Darwich är förälskad. Han och nya flickvännen, Sandra Tijero, har synts tätt omslingrade vid flera tillfällen och under veckan damp nya turturbilder ner i klickbrevlådan.

Nu berättar Fadde om kärleken.

– Jag föll för hennes utseende, säger han till Klick!

Åh kärleken, den kärleken. För två veckor sedan kunde Klick! rapportera hur dörrvaktsestradören Fadde Darwich, 42, gottade sig åt limousinmys med nya flickvännen Sandra Tijero, 32. Nu har nya kärleksbilder runnit in på Klickredaktionen och den här gången smyger Fadde i kulisserna när modellflickvännen poserar i underkläder för en glamourfotograf. Enligt uppgifter till Klick! ska Sandra använda de lättklädda bilderna när hon söker ytterligare modelljobb i London. Faddes förra flamma, bloggfenomenet Linda Rosing, 34, har också gjort modellkarriär och siktade under parets förhållande bland annat på ett utvik i amerikanska tidningen Playboy.

Hur träffades du och Sandra?

– På nattklubben där jag jobbar. Hon utmärkte sig direkt och jag fick upp ögonen för henne. Sen började jag puffa för henne genom en gemensam vän.

Puffa?

– Jag stötte på henne, hehe, men jag fick verkligen jobba för det. Som jag alltid får jobba.

Vad föll du för?

– Hennes utseende, hållningen, hennes ansikte. Hon är väldigt snygg, eller hur? Det måste du hålla med om!

Vad föll hon för hos dig?

– Att jag är en glad, rolig och charmig person. Och mina skämt. Faddeskämt brukar mina kompisar säga. Det lite John Cleese-humor.

Vad är ett typiskt ”Faddeskämt”?

– Okej. Vi säger att du frågar mig ”Vad vill du att din tjej ska ge dig?”. Då svarar jag med allvarlig röst, ”trygghet, ömhet, närhet ... en lägenhet ...” Förstår du?

Jag tror det. Är du kär?

– Ja, annars hade vi inte varit ihop. Det är en spännande och härlig känsla. En kick. Speciellt när man får signaler tillbaka, haha.

Hur ser din och Sandras framtid ut?

– Vi tar det lugnt, avvaktar och ser om det ska hålla. Vi har ju barn båda två. När man har ett förhållande som uppmärksammas i tidningarna så får det inte gå för fort.

Har du kommit över ditt förhållande med Linda Rosing?

– Nej och jag vet inte när jag kommer göra det. Jag älskar ju henne.

Nya flickvännen, Sandra Tijero, är dock inte orolig att nya pojkvännen ska göra några snedsteg.

– Har man varit tillsammans med någon en längre tid så finns där alltid något speciellt. Men jag tror inte att han älskar henne på det sättet. Han älskar ju mig nu. Jag känner mig inte ett dugg orolig.

FAKTA

Sandra

Namn: Sandra Cecilia Tijero. Ålder: 32. Bor: Stockholm. Yrke: Brevbärare och modell. Familj: Pojkvännen Fadde Darwich, 42, en son, 4 och en dotter, 6.

Sandra om Fadde: – Han är en väldigt fin människa och behandlar mig med respekt och är en gentleman. Han är sexig och manlig och dessutom väldigt rolig. jag skrattar allktid när jag är med honom.