”Hon vill bli hans fru”

NÖJE

Efter rykten om separation - nu klämtar bröllopsklockorna för Orlando Bloom och Miranda Kerr. Inom ett år väntas de gifta sig.

Foto: ALL OVER PRESS
På galoppbanan Royal Randwick i Sydney i april i år såg Miranda Kerr och Orlando Bloom så här lyckliga ut. Nu väntar vi bara på att bruden ska klä sig i vitt.

Så sent som för en månad sedan uppgavs kärlekssagan mellan supermodellen Miranda Kerr, 25, och skådespelaren Orlando Bloom, 31, vara över. Men nu tyder allt på motsatsen – på en välgörenhetsauktion nyligen ropade Orlando Bloom in afghanska smycken till ett värde av nästan 12 000 kronor till sin flickvän, och en kort tid senare fångades paret på bild i samband med en romantisk middag på den exklusiva restaurangen Primitivo i Venice, Los Angeles.

En källa berättar för brittiska Ok magazine att de börjat tala om att slå sig till ro och gifta sig inom ett år.

De älskar varandra

– De har haft ett ganska galet år, men de älskar verkligen varandra och hon vill bli hans fru, säger källan.

Miranda Kerr tog själv effektivt död på ryktena om en splittring när hon mötte pressen vid en galopptävling i Melbourne i oktober, rapporterar australiska Daily telegraph:

– Folk får skriva vad de vill, det spelar inte oss någon roll. Vi vet hur det ligger till i verklig

heten, tillsammans med våra familjer och nära vänner, sa hon.

skriver på en bok

Victoria’s secret-modellen håller just nu på att lägga sista handen vid en bok, en skönhetsguide för unga kvinnor som beräknas komma ut under första halvåret 2009.

– Jag har tillbringat två år med att skriva den här boken, som ska uppmuntra unga kvinnor att älska sig själva oavsett vilken storlek de drar. Det allra viktigaste är att äta hälsosamt och att behandla sin kropp med respekt, säger hon till Daily telegraph.

Efter succén med Oscarsnominerade ”Illusionisten”, har Jessica Biels karriär tagit ordentlig fart.

Skådespelerskan, som sedan snart två år tillbaka är tillsammans med popstjärnan Justin Timberlake, syns på biografer i USA och Storbritannien i filmen ”Easy virtue” och har nyligen avslutat arbetet med ”Nailed”, där hon spelar mot bland andra Jake Gyllenhaal.

JOBBAR HÅRT

Men i en intervju med brittiska utgåvan av tidningen Marie Claire berättar 26-åringen att hon fått kämpa hårt för framgången och ständigt oroar sig för att inte räcka till. Trots sin ringa ålder är hon dessutom livrädd för att bli gammal.

– Jag är definitivt skärrad, på ett väldigt fåfängt sätt, för hur min kropp åldras. Jag tycker att det är läskigt konstigt att se ett foto på mormor när hon var en ung kvinna och sedan se på henne nu, säger hon till Marie Claire.

VILL INTE BLI SNITTAD

Men att ta till plastikkirurgi för undkomma åldrandet skrämmer henne ännu mer.

– Jag är verkligen rädd för knivar i ansiktet. Jag har mycket hellre rynkor än är med om något snittande.

Annica LundbäckAnnica Lundbäck