”Känner mig ensam ibland”

Nyförlovade Robyn om sitt stormiga förhållande

1 av 4 | Foto: BJÖRN LINDAHL
Robyn har varit tillsammans med konstnären och kampsportaren Olof Inger, 29, i nästan sex år. Nu har de förlovat sig. Men förhållandet har varit stormigt. ”Vi bråkar som alla andra par”, säger Robyn.
NÖJE

LONDON. Robyn har en ring på fingret.

Men nu berättar stjärnan att förhållandet med Olof Inger, 29, är stormigt.

– Det händer att jag känner mig upprörd och ensam, säger hon.

För en vecka sedan gjorde Robyn, 29, ett sällsynt uppträdande på en TV3-fest i Stockholm.

Då hade hon en förlovningsring på fingret som vittnade om att hon är redo för nästa steg i privatlivet. Robyn har varit tillsammans med konstnären och kampsportaren Olof Inger, 29, i nästan sex år.

– I det långa loppet är jag väldigt lycklig med min pojkvän, men det betyder inte att jag inte har stunder då jag känner mig upprörd och ensam, säger hon i en intervju i brittiska News of the World.

Krossat hjärta

Robyn satsar nu på England och USA och ger inga intervjuer i Sverige. Hennes senaste singel ”Dream on” toppar listorna.

Och Olof Inger är en inspiration i hennes låtskrivande.

– Vi bråkar som alla andra par men det hjälper i mitt musikskapande. De bästa poplåtarna handlar om att känna sig ledsen och ensam.

– Jag fick mitt hjärta krossat innan jag träffade Olof. Men vem har inte det – det är ett lätt drama att relatera till, säger hon till tidningen.

Även när hon tvivlade på sin karriär för fyra år sedan och övervägde att börja studera i stället fanns han vid hennes sida.

”Nära att ge upp”

– Jag var nära att ge upp och kände mig så nere. Jag ville bara fly. Men Olof var underbar – jag vet att han skulle stötta mig oavsett vad jag gör.

I stället startade hon det egna skivbolaget Konichiwa Records och släppte succéalbumet ”Robyn”.

Resten är pophistoria.

FAKTA

Robyn om

Madonna:

– Det här har varit den sjukaste upplevelsen jag någonsin varit med om. Att få sjunga min hyllningslåt till henne, ”Who´s that girl”, inför 80 000 människor i Portugal – jag trodde att fansen skulle lyncha mig. Jag pratade med Madonna efteråt, hon var cool och schysst och sa att hon älskade mitt album. Så jag antar att jag blev godkänd.

Kylie Minogue:

– Jag skulle ha skrivit låtar till Kylies platta ”X”. Men jag har knappt tid att skriva mina egna låtar. När jag väl hade några dagar över och var redo hade hon redan valt alla låtar. Men en dag kanske...