De är utkastade!

1 av 3 | Foto: AFTONBLADET BILD. AP
Som många andra troende katoliker tror inte Mel Gibson på skilsmässa och gör därför allt för att hustrun Robyn Moore ska ta honom tillbaka. För Michael Bolton har 2008 varit ett tungt år. Först bröt hans älskade upp deras två-åriga förlovning och nu är han hemlös.
NÖJE

Mel och Michael har inte bara medelåldern och sina forna hockeyfrillor gemensamt.

Nu sitter båda två på gatan efter att ha blivit utslängda ur sina hem.

Sjubarnspappan Mel Gibsons påstådda otrohetsaffär har skakat hela Hollywood.

Nu har frugan Robyn tröttnat på sin make sedan 28 år och sparkat ut honom ur sovrummet med huvudet före.

Lovade att kämpa

Den 52-årige regissören och skådespelaren anklagades nyligen för att ha fulprasslat med den 28-åriga ryska sångerskan Oksana. Och när bilder på paret från inspelningsplatsen av Gibsons nya film ”Edge of darkness” dök upp blev det liv i lådan. Gibson satte sig på första bästa fortskaffningsmedel och skyndade till Malibu i Kalifornien för att rädda sitt äktenskap.

– Till Robyn sa Mel att de måste hålla ihop för barnens skull. Han ville att de skulle börja om och lovade att kämpa för deras liv ihop, säger en källa till National Enquirer.

De nya uppgifterna visar att det alltså inte gick så bra med den saken.

För hårikonen Michael Bolton, 55, är positionerna omvända. Rocksångaren har nämligen hamnat mellan bostäder efter att ha blivit utkastad av flickvännen och ”Desperate Housewives”-stjärnan Nicollette Sheridan, 45, tidigare i år.

”Oberäknelig”

Meningen var att Bolton och Sheridan skulle flytta ihop i slutet av augusti och Bolton satte därför upp sin egendom i Connecticut för försäljning till svindlande 89 miljoner kronor.

Två dagar senare satt Michael på gatan när Sheridan hade trampat vidare till skådespelaren David Spade, 44.

– Michael ligger ganska risigt till. Han drog upp sina långvariga rötter i Connecticut för att bo med henne och sen sparkade hon bara ut honom. Han har ingenstans att ta vägen, säger en källa till New York Post.

Bolton och Sheridan hade ett förhållande redan på 90-talet och återknöt bekantskapen 2006. Däremellan var hon förlovad med svenske Nicklas Söderblom, 43, som beskriver henne som en oberäknelig diva i boken ”Desperate Houseman”.