Så tjänar Sam miljoner på Lindsays kärlek

Kan numera ta nära 200 000 för en spelning

Foto: ap
Samantha Ronson och Lindsay Lohan på VIP Room night club i Paris.
NÖJE

Ingen finanskris för Samantha Ronson, inte.

Sedan förhållandet med skådespelerskan Lindsay Lohan började spira kan discjockeyn ta nära 200 000 kronor i betalt för en spelning, uppger New York Daily News.

Före tiden med Lindsay Lohan tog Samantha Ronson runt 11 000 kronor för ett dj-gig. När de två blev en ändrades förutsättningarna något. Nu kan brittiskan casha in nära 200 000 kronor per spelning – trots att flickvännen inte finns med i bokningen.

– Fastän Sam aldrig skriver på något avtal om att Lindsay kommer att dyka upp vid hennes föreställningar så vet arrangörer, publicister och ägare att sannolikheten är stor att hon gör det. Sam begär nu mycket mer pengar för att spela, och hon får det lätt, säger en källa till New York Daily News.

Kärleksgnabb

Förra året tjänade Samantha Ronson nära 23 miljoner kronor på att vara dj, vilket får den ekonomiska faktorn i parets gnabbande att blekna.

– De bråkar varje dag. Det är bara svartsjuka och barnsligt tjafs om att ingen av dem känner sig tillräckligt sedd av den andre. Fastän de verkligen älskar varandra så kommer förhållandet vara över vid mars, spår en källa till New York Daily News.

Samantha Ronson håller även på med ett eget album och vill inte ha någon inblandning av flickvännen.

– Sam menar det inte på ett elakt sätt. Hon vill bara att plattan ska vara hennes egen och inte hennes och Lindsays, säger en källa till New York Daily News.

ARTIKELN HANDLAR OM