Cox: Ingen skilsmässa!

Skådisen går i terapi med maken för att jobba på äktenskapet

NÖJE

Här är ett Hollywood-äktenskap ni aldrig kommer få se haverera. I alla fall inte om Courteney Cox Arquette får bestämma.

– Skilsmässa är inte ett alternativ, säger skådspelerskan till Mail on Sunday om äktenskapet med David Arquette.

Foto: ap
Courteney Cox Arquette och maken David Arquette kämpar med äktenskapet.

”Vänner”-stjärnans egna föräldrar gick skilda vägar när Courteney Cox Arquette var barn, något som påverkade hennes far.

– Före min pappa dog så sa han att en av sakerna han ångrade mest var att han inte arbetade på sitt äktenskap nog mycket, säger Courteney Cox Arquette till Mail on Sunday.

”Terapi hjälper oss”

Att skådespelerskans eget nioåriga äktenskap varit skakigt är inget hon förnekar. Men skilsmässa är inget hon överväger. Istället har Courteney Cox Arquette valt att kämpa för sin och maken Davids kärlek.

– Jag blir chockad över att människor skiljer sig hela tiden, därför väljer jag att jobba på äktenskapet. Terapi hjälper oss. Det är så lätt att växa ifrån varandra, äktenskap kräver jobb. Jag antar att man kan lösa problem genom att prata med varandra, men jag föredrar att ha en domare, det påminner oss om varför vi är tillsammans, säger hon till Mail on Sunday.

Stora förändringar

Varje söndag har paret grillning där David Arquette står för köttet och en kock för ressten. Då får paret besök av bekanta, däribland goda vännen sedan 15 år, Jennifer Aniston.

– Ja, Jen är här nästan varje söndag. Vi växte upp känslomässigt tillsammans. Jag förlorade min far, Jen skilde sig och jag fick en baby. Vi har varit igenom stora livsförändringar tillsammans. Jag kan vara mig själv runt henne, säger skådespelerskan till Mail on Sunday.