Tom och Katie dödshotade

”Han är livrädd”

1 av 2
Hoten mot Tom Cruise och Katie Holmes tros komma från grupper som är emot deras scientologitro. Nu har FBI kopplats in.
NÖJE

LONDON. Tom Cruise, 46, och Katie Holmes, 30, har blivit dödshotade.

Säkerheten har nu höjts kring paret och lilla dottern Suri, 2.

– FBI är underrättade, säger en källa till Daily Mail.

Hoten uppges komma från grupper som är emot deras scientologitro. Demonstranter dök även upp på premiären av Tom Cruises nazistfilm ”Valkyrie”.

Familjen flyttar nu runt på olika adresser hela tiden och färdas i bombsäkra bilar.

– Hoten uppfattas som så allvarliga att FBI blivit underrättade. Tom är livrädd och känner sig inte säker någonstans, säger en källa till Daily Mail.

Tom Cruise och Katie Holmes har dock inte blivit avskräckta från att flyga till Dubai. Där planerar de att fira nyår med familjen Beckham, som också blivit hotade. Brittiska säkerhetstjänsten MI6 misstänker att al-Qaida kommer att slå till mot Förenade Arab-emiraten och fruktar att David Beckham är deras ultimata mål.

Beväpnade vakter

De kända familjerna kommer att omgärdas av ett enormt säkerhetsuppbåd. David Beckham bevakas av beväpnade vakter dygnet runt.

– Vi planerar det som om det vore ett statsbesök. Säkerhetspådraget kunde inte vara större. Vi är vana vid att stora stjärnor kommer till Dubai men det som är skillnad den här gången är de offentliga framträdanden han ska göra – skriva autografer och vara med på träningar, säger en säkerhetskälla enligt Daily Star.