Rickys tvillinglycka

Stort bildextra!

Foto: ALL OVER PRESS
37-åriga Ricky Martin blev pappa till tvillingarna Valentino (till vänster) och Matteo (till höger) genom en surrogatmamma i augusti förra året.
NÖJE

Ricky Martin rullar numera barnvagn i stället för höfter.

Tvillingarna Valentino och Matteo håller den nyblivna pappan fullt sysselsatt.

Latinohunken Ricky Martin, 37, luftar sina äppelrosiga tvillingsjälar Valentino och Matteo under en snödränkt promenad i Central Park. Framträdandet är det första sedan december då han poserade med de nyfödda gossebarnen i tidningen People. Han berättade bland annat om varför han valde att skaffa barn genom en surrogat och livet som nybliven pappa.

– Jag har ingen nanny. Jag gör det här på egen hand för jag vill inte missa en sekund. Jag byter blöjor på dem, jag matar dem, jag badar dem och jag vaggar dem till sömns, sa han då.

FAKTA

*Den så kallade ”Soul patchen” blev populär på 50- och 60-talet när den dök upp som vanlig ansiktsprydnad hos afroamerikanska män som ägnade sig åt jazz, bland annat för den gav ett bra stöd när de spelade trumpet. Författare och artister som rörde sig inom jazzscenen anammade senare den subtila skäggväxten. Kända soul patches: Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Ray Charles.