”Det var ett våldsamt förhållande”

Rihanna öppnar upp för polisen

Foto: AP
Anklagas för misshandel Nu berättar Rihanna mer om sitt förhållande med Chris Brown.
NÖJE

Rihanna uppges ha berättat om sitt förhållande med Chris Brown för polisen.

Det ska enligt källor ha varit "eskalerande våldsamt”.

Nu utreder polisen om Brown misshandlat Rihanna vid tidigare tillfällen.

Sångerskan tvingades bära lapp för ena ögat förra året på grund av en skadad hornhinna. Nu undersöker polisen om det var Brown som orsakat skadan.

Rihanna uppges öppna upp allt mer i förhören. Enligt TMZ ska hon ha bekräftat att söndagens bråk började när Brown fick ett sms från en annan tjej. När grälet eskalerade ska han ha börjat slå henne.

Hon krävde att han skulle köra henne hem, låtsades ringa en vän och sa saker som: "Han lämnar av mig. Se till att polisen är där då".

"Jag ska döda dig”

Enligt sångerskan blev Brown ännu argare och skrek: "Du är verkligen körd nu. Jag ska döda dig". Sen ska han ha börjat slå henne med sina knytnävar.

Rihanna skadades i ansiktet, fick en spräckt läpp och blodig näsa.

– Hon utfrågas nu om tidigare skador och börjar öppna upp om händelser i deras förhållande, säger en poliskälla till TMZ.

– Vi pratar med hennes vänner och skivbolaget, som säger att hon har haft mystiska blåmärken och skador tidigare, men alltid vägrat berätta hur de uppstått.

"Provocerad"

Samtidigt försvarar Browns kusin sin släkting.

– Chris har inte uppfostrats till att slå en kvinna. Så det måste ha varit något som provocerade Chris att göra det. Han skulle aldrig ha gjort det bara för att det var kul... Men vad som händer bakom stängda dörrar vet ingen, säger Phylicia Thompson.