”Det sa klick på en gång”

Laila och Niclas heta smekmiddag

1 av 3 | Foto: Hotgossip.se
Kan det bli mer nyförälskat än så här? Laila Bagge och Niclas Wahlgren har bara ögon för varandra.
NÖJE

Tävlingen är inte avgjord.

Men två har redan vunnit.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren är ett par.

Det måste vara endorfinerna. Deltagarna i ”Let’s dance” faller som furor för varandra. Senast i raden är talangscouten Laila Bagge, 36, och artisten Niclas Wahlgren, 43. Rykten om en romans började florera efter att konkurrenterna setts dansa och kyssas på en bar för några veckor sedan. De ska även ha tillbringat Alla hjärtans dag ihop på en restaurang i Hägernäs.

– Det är ingen hemlighet. Vi tycker jättemycket om varandra. Men resten är en privat historia, kommenterade Niclas Wahlgren till Aftonbladet.

Anlände Hand i hand

Några dagar senare valde paret att öppet visa sin kärlek. Vid invigningen av restaurang Vapiano i Stockholm anlände Niclas och Laila hand i hand på röda mattan. Uppenbart nyförälskade.

Efter att ha låtit blixtrarna smattra sökte de sig till ett fönsterbord lite avsides i lokalen. Under middagen utbytte danskollegorna många ömma blickar. De skräder inte kärleksorden.

– Jag tycker att Niclas är helt fantastisk, säger Laila till Klick!

– Laila är en underbar människa. Jag är hemskt förtjust, säger Niclas.

När sa det ”klick”?

– På en gång, säger Laila.

– Jag instämmer till 100 procent, fyller Niclas i.

Fem par återstår i tävlingen. Det är inte helt omöjligt att kändisduon får tävla mot varandra i finalen. Men det största priset har de nog redan kammat hem.

– Jag har aldrig vunnit något skådespelarpris, men jag har fått världens finaste guld-Bagge, sa Niclas Wahlgren nyligen till TV4.se.

ARTIKELN HANDLAR OM