Mayer drömmer om sex med Jolie

Fortsätter vara en nagel i Anistons ögon

Foto: AP
John delar säng med Jennifer men fantiserar om hennes rival Angelina.
NÖJE

Angelina Jolie fortsätter att vara en nagel i Jennifer Anistons ögon.

Först genom att norpa åt sig Brad Pitt.

Nu genom att avslöjas som John Mayers ultimata sexobjekt.

Hollywoods mest uppmärksammade triangeldrama ser ut att utökas till en föga angenäm fyrkant. Jennifer Anistons risiga relation till Angelina Jolie, 33, ser inte ut att kunna repareras – på väldigt länge. Att Angelina är tillsammans och har sex barn med Brad Pitt, 44, är nämligen inte nog. Nu visar det sig att även pojkvännen John Mayer hyser heta känslor för den mörkhåriga skådespelerskan.

Brad har det tufft

Det var i en intervju med tidningen Rolling Stone 2006 som John, 31, outade sin faiblesse.

– Alla tror att Brad Pitt har det så bra eftersom han gifte sig med Angelina Jolie. Jag tror att han har det skitjobbigt. Vem ska han nu tänka på för att kunna komma när Angelina ger honom en avsugning? Han har ingenting kvar – bara Jesus på en isbjörn i snön som säger: ”din girige jävel, jag har inget kvar att ge dig”.

Under den här perioden dejtade John sångerskan Jessica Simpson, 28, som kanske inte heller uppskattade det något udda citatet.

Undviker varandra

Och frågan är vad Jennifer Aniston, 40, tycker om att hennes pojkvän har våta drömmar om fienden? Den senaste tiden har varit en prövning för aktrisen, som skippade röda mattan på Oscarsgalan för att slippa möta Brad och Angelina, men som sedan tvingades dela ut ett pris rakt framför paret.

Förhållandet med John har dessutom åkt bergochdalbana sedan starten, med både uppbrott och återföreningar på vägen. När det äntligen verkar som att deras relation är någorlunda stabil kommer förstås den här gamla repliken som en isig kalldusch för Jennifer.

ARTIKELN HANDLAR OM