Bagge singel – efter sju år

Bröllopsplanerna med Petra ställs in

NÖJE

Anders Bagge är singel igen.

Efter sju år tillsammans går han och sambon Petra Ström skilda vägar.

– Vi har brutit vår förlovning, säger Anders till Nöjesbladet.

Foto: Foto: IBL
Anders Bagge och Petra Ström har slagit upp förlovningen. Paret har fram till nu bott i en enorm villa på 1 100 kvadratmeter utanför Stockholm. ”Vi har breakat men vem vet, vi kanske hittar tillbaka till varandra”, säger Anders Bagge.

Han har redan ett omvälvande halvår bakom sig.

Sedan han klev in som ett av tre nya ansikten i ”Idol”-juryn i september förra året har Anders Bagge, 41, blivit en rikskändis.

Från att ha levt ett förhållandevis anonymt liv som hitmakare till världsartister visste plötsligt alla vem han var.

Ett par i sju år

Nu förändras livet ytterligare för Bagge.

Sedan ett par veckor tillbaka har han och sambon Petra Ström, 36, separerat.

– Ja, vi har brutit vår förlovning. Ingen av oss har träffat någon ny eller nåt sånt. Men vi har varit tillsammans i sju år och saker och ting kan hända, säger Anders Bagge till Nöjesbladet.

Delade jättevilla

Paret träffades efter att han och exfrun Laila Bagge, 36, hade brutit upp. Anders och Petra flyttade till Ekerö där de har bott tillsammans i en 1 100 kvadratmeter stor villa.

Petra har inte bara varit Anders sambo. Som utbildad hår- och makeupartist jobbade hon bland annat i kulisserna som sminkös åt både Anders och hans exfru Laila Bagge under förra årets ”Idol”-säsong.

”Ny dans”

Nu är separationen ett faktum. Men efter så många år tillsammans utesluter inte Anders Bagge att han och Petra kan bli ett par igen.

– Bröllopsplanerna är skjutna på framtiden, alternativt vet vi inte vad som händer. Vi har breakat men vem vet, vi kanske hittar tillbaka till varandra. Kärleken är faktiskt ganska stark. Jag kanske bjuder upp henne till en ny dans, säger han.

FAKTA

Namn: Anders Bagge. Ålder: 41 år. Yrke: Producent, låtskrivare, ordförande i ”Idol”-juryn. Familj: Hundarna Ester & Saga. Bor: Villa på Ekerö. Tidigare förhållanden: Förlovad med Petra Ström, gift med Laila Bagge. Inkomst: 538 800 kr (2007).