Prinsen är lös

1 av 6 | Foto: 71 000 Läsarbild
För några veckor sedan antände den här bilden på prinsens nattklubbsmys med 18-åriga Stephanie nya frågor om prinsens civilstatus. För en vecka sedan kom svaret: Carl Philips förhållande med Emma Pernald är slut.
NÖJE

Grattis Sverige.

En av landets mest eftertraktade män har blivit singel.

Han har kallats både Fotoprinsen och Bondeprinsen.

Nu har Carl Philip, 29, landat ännu en titel: Singelprinsen.

Han och Emma Pernald, 29, skulle ha firat ett decennium tillsammans i sommar. Men kärleken orkade inte vänta.

Första ryktena om ett knakande förhållande kom i höstas. Den 6 november skrev Aftonbladet att Carl Philip setts ute i Stockholmsnatten med en annan tjej.

Sedan dök han och Emma något överraskande upp sida vid sida på en fest i december och lät sig fotograferas tillsammans.

Men återföreningen var bara temporär. Några veckor senare flyttade prinsen ner till Skåne för att studera vid lantbruksuniversitetet i Alnarp. Och på Victorias och Daniels förlovningsfest lyste Emma med sin frånvaro.

Paret har inofficiellt bott ihop i Carl Philips trea på Slottsbacken i flera år.

Men de har vid ett flertal tillfällen tvingats ha ett förhållande på distans, då Carl Philip pluggat utomlands. Emma har hela tiden varit skriven på olika adresser runt om i Stockholm, och bytte så sent som i somras adress till en lägenhet på Gärdet.

Nu är dock sambolivet ett minne blott. Förra veckan bekräftade Emma att förhållandet är slut. Att paret går skilda vägar och att beslutet var gemensamt.

Carl Philips första kända kärlek var Wiveka Eriksdotter Thott, 28, klasskamrat på internatskolan Lundsberg. Det förhållandet tog slut efter gymnasiet.

1999 var prinsen ute och seglade med sina vänner på västkusten, när han träffade Emma. En mörkhårig skönhet från Askim, som genast fick Carl Philips hjärta att klappa lite fortare.

Tio år senare är prinsen singel.

Men det lär inte fattas beundrarinnor.

För några veckor sedan kunde vi se bilder på prinsen och en ny bekantskap – skånska Stephanie, 18, – som roade sig på nattklubben Torstens i Ängelholm.

– De satt nära varandra, skrattade och tog lite försiktigt på varandra, sa ett vittne till Aftonbladet.

Ungkarlslivet har inletts.