Bob Dylan i bajsbråk

Toalett på tomten gör grannarna sjuka

NÖJE

En baja-maja på Bob Dylans tomt luktar så mycket att sångarens grannar hävdar att de blir sjuka, skriver Los Angeles Times.

Foto: ap
Bob Dylan.

Bob Dylan har gjort sina grannar arga – för en skitsak. En portabel toalett står uppställd på tomten för sångarens livvakter och nu börjar den lukta så illa att grannarna hävdar att de blir sjuka.

Vinden från havet vid Dylans fastighet ska på natten blåsa in så mycket bajslukt rakt in i grannens hus att de inte längre kan sova i sitt sovrum. Trots att de köpt byggfläktar och ställt upp i trädgården för att försöka föra tillbaka avföringslukten.

– Det är värre när det är dimmigt ute. Vi slår på de fem fläktarna, men det kommer in i huset ändå. Vi använder inte ens övervåningen längre. Vi sover på nedervåningen, säger grannen Cindy Emminger till Los Angeles Times.

Sjuka av stanken

Grannarna ska ha framfört klagomål i sex månader, något som varken Dylan eller hans advokat ska ha reagerat på. Både Cindy Emminger och sonen David Jr. ska ha blivit sjuka av stanken.

– Vi har allergi båda två och är känsliga för kemikalier. Jag upptäckte till slut att de hade flyttat baja-majan mitt framför min dörr, säger Cindy Emminger till Los Angeles Times.

Myndigheterna i Malibu säger att de undersöker klagomålet och därför inte kan kommentera det.