Otroheten fångades på övervakningsfilm

LeAnn Rimes och Eddie Cibrian vänslades på restaurang

1 av 2 | Foto: all over press
LeAnn Rimes och maken.
NÖJE

Båda är gifta. Men inte med varandra.

Kan bli lite jobbigt då eftersom övervakningskameror fångade när countrystjärnan LeAnn Rimes och tv-kollegan Eddie Cibrian kysste varandra på en restaurang.

Kollegorna arbetar tillsammans med tv- filmen ”Northern Lights” och har kommit bra överens ända från början. Och när countrysångerskan LeAnn Rimes och skådespelaren Eddie Cibrian gick ut en kväll i mars så visade de att de tyckte mer än bra om varandra. Övervakningskameran på en restaurang i Laguna Beach, Kalifornien, fångade paret när de höll hand och kysstes.

”Starkt band”

LeAnn Rimes, 26, är sedan sju år tillbaka gift med dansaren Dean Sheremet. Eddie Cibrian, som synts i bland annat ”Sunset beach” och ”Ugly Betty”, gifte sig med sin fru 2001.

– Från det att vi repeterade utvecklade LeAnn och Eddie ett starkt band, sa regissören Mike Robe innan otroheten uppdagades.

Countrysångerskans representant vill inte kommentera händelsen och Eddie Cibrians manager har inte återkommit med någon kommentar till Us magazine. På sin blogg har LeAnn Rimes lagt upp ett uttalande:

– Det här är en svår tid för mig och mina kära, men jag uppskattar ert fortsatta stöd. Jag vill försäkra er om att det här är en plats där ni kan få höra saker direkt från mig. Och som ni alla vet så är inte allt i våra liv alltid svart eller vitt, skriver sångerskan.

Maken har också uttalat sig – på Twitter:

– Jag älskar min fru!, skriver Dean Sheremet.

Eddie Cibrian ska enligt New York Post ha sagt följande till en vän:

– LeAnn och jag är vänner. Vi åt middag, det är allt. Det mest absurda är att folk tror jag skulle göra något sådant och då på ett så publikt ställe. Jag och min familj kommer att ta oss igenom det här tillsammans.

ARTIKELN HANDLAR OM